Nickname : Soliderman
Class : Mage
Race : Troll
WoW hram : 1-2 rokov (přestávky)
Za tuto postavu hram : played 84 dni , hraji za ni celkem dlouho ... přesný údaj nevím
Zkusenosti : nepochopil sem co tu přesně chcete jestli co mám odchozené ??.. tak všechno full clear .. takže zkušenosti velké 5 / 10 / 25 raid všechno kromě sunwellu samozřejmě tam sem ještě neměl šanci se dostat .
Talent build : PVE 2/48/11
Staty : ( unbuffed )s PVE EQ !!!
Health/HP: 8200
Mana/MP: 10200
Bonus Damage: -------> 1200 deep fire unbuffed
Hit Rating: --------------> 135 hit
Crit Rating: -------------> 35 procent
Haste Rating: 100
Mana regen: 322
Volitelna PVP cast
PVP equip mám ae nechce se mi to tu vypisovat když to není nutné . :.)
Stručný popis EQ:
Equip : 4x t6 ... + nějaké looty z boosů BT / Hyjal / ZA
Stav enchantov ak nejake chybaju tak ake ? nechybějí žádně ... všechny co jdou a nejlepší mám ... maximálně ještě si dodělávám ENCH kvůli +12 spell dmg na fingery
Stav gemov ak nejake chybaju tak ake ? full epic gemy
Prečo si odišiel/la z minulej guildy a aká guilda to bola ? Resurrection sickness .... po neshodě s pár lidmi a nadávkami směrem na mě kvůli maličkosti ...
Prečo chceš íst práve k nám ? Jelikož sem o vás slyšel dobré věci .. líbíte se mi jako guilda používáte DKP systém a nevím co říct už
Poznáš niekoho z DL ? Pokial ano, tak koho ? bohužel ani moc ne ( chci to napravit )
Je pre teba problém používat VT ( ventrilo ) ? vůbec ... používám každodenně
Kolko casu stravis denne pri wow a v akych casovych intervaloch ? víkendy celý den když nemám nějakou akci přes týden skoro též
Do kedy hravas , kedy mas vecierku ? jak chci .. většinou od 10 - 12 hodin
Profesie: ENCH / TAIL / ALCH
Sekundárne: FA
Vek: 17
Mesto: Lipník nad Bečvou
Nieco o tebe: o mě ? myslím si že sem aktiví hráč .. který má rád hru a nebere to jako někteří na život a na smrt ... kdo chce vědět něco určitého /w Soliderman ve hře
Class : Mage
Race : Troll
WoW hram : 1-2 rokov (přestávky)
Za tuto postavu hram : played 84 dni , hraji za ni celkem dlouho ... přesný údaj nevím
Zkusenosti : nepochopil sem co tu přesně chcete jestli co mám odchozené ??.. tak všechno full clear .. takže zkušenosti velké 5 / 10 / 25 raid všechno kromě sunwellu samozřejmě tam sem ještě neměl šanci se dostat .
Talent build : PVE 2/48/11
Staty : ( unbuffed )s PVE EQ !!!
Health/HP: 8200
Mana/MP: 10200
Bonus Damage: -------> 1200 deep fire unbuffed
Hit Rating: --------------> 135 hit
Crit Rating: -------------> 35 procent
Haste Rating: 100
Mana regen: 322
Volitelna PVP cast
PVP equip mám ae nechce se mi to tu vypisovat když to není nutné . :.)
Stručný popis EQ:
Equip : 4x t6 ... + nějaké looty z boosů BT / Hyjal / ZA
Stav enchantov ak nejake chybaju tak ake ? nechybějí žádně ... všechny co jdou a nejlepší mám ... maximálně ještě si dodělávám ENCH kvůli +12 spell dmg na fingery
Stav gemov ak nejake chybaju tak ake ? full epic gemy
Prečo si odišiel/la z minulej guildy a aká guilda to bola ? Resurrection sickness .... po neshodě s pár lidmi a nadávkami směrem na mě kvůli maličkosti ...
Prečo chceš íst práve k nám ? Jelikož sem o vás slyšel dobré věci .. líbíte se mi jako guilda používáte DKP systém a nevím co říct už
Poznáš niekoho z DL ? Pokial ano, tak koho ? bohužel ani moc ne ( chci to napravit )
Je pre teba problém používat VT ( ventrilo ) ? vůbec ... používám každodenně
Kolko casu stravis denne pri wow a v akych casovych intervaloch ? víkendy celý den když nemám nějakou akci přes týden skoro též
Do kedy hravas , kedy mas vecierku ? jak chci .. většinou od 10 - 12 hodin
Profesie: ENCH / TAIL / ALCH
Sekundárne: FA
Vek: 17
Mesto: Lipník nad Bečvou
Nieco o tebe: o mě ? myslím si že sem aktiví hráč .. který má rád hru a nebere to jako někteří na život a na smrt ... kdo chce vědět něco určitého /w Soliderman ve hře