NIck-Bloodtomii
Class-hunter
Race-troll
Talent build : PVE
WoW hraji : 3 roky
Za tuto postavu hraji:pul roku
Zkušenosti : Všechny 5many i 10many a i njaky 25many.
Staty : ( unbuffed )
HP: 9941
Mana : 6838
Energy : -
Rage : -
Attack power : 1777
Hit rating : 49
armor : 6409
crit : 32,17%
BH : -
BD : -
spell penetration :-
spell haste : -
Defense : 350
dodge : 16,00%
parry : 6,00%
resillience : sem pve/PVP
IQ : snad v poradku
Stručný popis EQ:
Equip : HEAD Z KINGA,NECK BOJKY,RAMENA S2,Back Bojky,cheast MGT HERO,wristy The eye trash,zbran venge axe,regeneda z engi epic,ruce z leather workingu,waist honory.legy honory,boty honory,ring Boj,ring Repka z lower city
Chybí ti nějaké enchanty ? ano chybi cheast,ruce boty,zapalta na legy
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?jsem PVP/PVE ale chci se zmenit na full PVE
Chybí ti nějaké gemy ? s gemy nejsou problemy
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Exorcise odchod kvuli Tombiho strasne chytrej hrac kerej si myslel ze kdyz rhal n aoffi bude poroucet cely guilde leavnul sem ptze se mi nechtel poslouchat jak mi green radi co mam a co nemam delat leavlo kvuli nemu vic lidi
Přoč chceš jít právě k nám ? Protoze koukam ze chodite raidy a ne jenom kara proto
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
ne ale z par lidma z DL sem byl njaky to hero
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? ne mam mikrak jen mi chvili trva nez se otrkam 2-3 dny
Profese : profese se mi smazaly takze znova skillim alchemy/herb/ench in progres
sekundární : FA Full
věk : 16
město : Havířov
Něco o mě : sem clovek kerej rad chodi raidy
Class-hunter
Race-troll
Talent build : PVE
WoW hraji : 3 roky
Za tuto postavu hraji:pul roku
Zkušenosti : Všechny 5many i 10many a i njaky 25many.
Staty : ( unbuffed )
HP: 9941
Mana : 6838
Energy : -
Rage : -
Attack power : 1777
Hit rating : 49
armor : 6409
crit : 32,17%
BH : -
BD : -
spell penetration :-
spell haste : -
Defense : 350
dodge : 16,00%
parry : 6,00%
resillience : sem pve/PVP
IQ : snad v poradku
Stručný popis EQ:
Equip : HEAD Z KINGA,NECK BOJKY,RAMENA S2,Back Bojky,cheast MGT HERO,wristy The eye trash,zbran venge axe,regeneda z engi epic,ruce z leather workingu,waist honory.legy honory,boty honory,ring Boj,ring Repka z lower city
Chybí ti nějaké enchanty ? ano chybi cheast,ruce boty,zapalta na legy
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?jsem PVP/PVE ale chci se zmenit na full PVE
Chybí ti nějaké gemy ? s gemy nejsou problemy
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Exorcise odchod kvuli Tombiho strasne chytrej hrac kerej si myslel ze kdyz rhal n aoffi bude poroucet cely guilde leavnul sem ptze se mi nechtel poslouchat jak mi green radi co mam a co nemam delat leavlo kvuli nemu vic lidi
Přoč chceš jít právě k nám ? Protoze koukam ze chodite raidy a ne jenom kara proto
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
ne ale z par lidma z DL sem byl njaky to hero
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? ne mam mikrak jen mi chvili trva nez se otrkam 2-3 dny
Profese : profese se mi smazaly takze znova skillim alchemy/herb/ench in progres
sekundární : FA Full
věk : 16
město : Havířov
Něco o mě : sem clovek kerej rad chodi raidy