Ahoj.
Predem se chci vsem omluvit za muj leave z teto guildy.Vim ze se to nedela ale mnel sem k tomu sve osobni duvody.Pokud v sobe najdete aspon trochu milosti a date mi druhou a posledni sanci tak vas uz nezklamu.Chci sem hlavne proto ze se sem hlasi moji dva nejlepsi WoW kamosi kterym verim =) No ale ted k prihlasce-->
-----
Nickname : Kxann
class : Warlock
Race : Undead
talenty : PVE 0/21/40
WoW hraji : 1-2 roky
Za tuto postavu hraji : No kolem 3/4 roku to bude
Zkušenosti :5-man(vsechny),10-man jen KZ,25-man :SSC(temer FK krome kapra),BT(ilidari council) ,Oko(astromancera,keal),Gruuls Lair(FK).
------------------------------------------------------------------------
Staty : ( unbuffed )
HP: 9146
Mana : 9326
Hit rating : 161
crit : 21.66%
BD : 1012(s fel armorem 1142)
spell penetration : 20
resillience : 23( mam 1 pvp vec a to shouldry )
Equip : Myslim ze eq neni nejhorsi.Temer full epick az na par veci: Wristy protoze ty sou lepsi nez nejake epicke co my padli.Trinket nebot ten se mi zda dokonaly(sance na zvyseni spell haste o 320 na 6 sec. a procuje casto.)
weapons : Daggerkam z KZ z prince,off hand za badge.
Chybí ti nějaké enchanty ?
PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
PvE - Ne ale chci vymenit ench na wristy a back =)
Chybí ti nějaké gemy ?
PvE - ne nechybi ale nemam epicke krome tech co mi padli v hero dungach.
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Legends of War.Byla to super guilda ale bohuzel se to zacina rozpadat ale vdecim ji za moc dobrych vzpominek. jenze vedeni asi nehodla s touto situaci nic delat.a nekteri radeji dou hero dungy nez raids guildou kvuli tomu ze jim tam nic nepada.
Přoč chceš jít právě k nám ?
Myslim ze ste sehrani a hlavne chovate se k sobe hezky.Proste nechci kolektiv kde lidi chodi na raidy jen kvuli sve potrebe.
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
no neda se rict ze bych vas za tu kratkou chvili nejak poznal proto sem radeji nenapisu nikoho.
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Neni . VT=zaklad dobreho raidu.
------------------------------------------------------------------------------
Profese : Ench 361, mining 375,tailoring 371
Tailoring ted nejspise zrusim a udelam si profesi kterou budu potrebovat porad takze nejspis JWC. jinak enchant casem doskilluju.
sekundární : FA 221
Něco o mě :
Wow hraju rad a bavi mne =) proto mi nevadi wipovani pri bossovi hlavne nesmi byt na raidu nuda(samozrejmne radeji dam bosse na first pull ale stane se ze se to nepovede). Snazim se stale zlepsovat a to nejen v EQ ale i v poznavani moznosti sve postavy.
věk : 14
mesto: Mlada Boleslav(stejne jako skull )
Tak nakonec reknu jen to ze sem se ve statech trochu zlepsil a doufam ze se vam hodi aktivni lock.jo a nedela mi problem raidovat dlouho do noci =)
Predem se chci vsem omluvit za muj leave z teto guildy.Vim ze se to nedela ale mnel sem k tomu sve osobni duvody.Pokud v sobe najdete aspon trochu milosti a date mi druhou a posledni sanci tak vas uz nezklamu.Chci sem hlavne proto ze se sem hlasi moji dva nejlepsi WoW kamosi kterym verim =) No ale ted k prihlasce-->
-----
Nickname : Kxann
class : Warlock
Race : Undead
talenty : PVE 0/21/40
WoW hraji : 1-2 roky
Za tuto postavu hraji : No kolem 3/4 roku to bude
Zkušenosti :5-man(vsechny),10-man jen KZ,25-man :SSC(temer FK krome kapra),BT(ilidari council) ,Oko(astromancera,keal),Gruuls Lair(FK).
Staty : ( unbuffed )
HP: 9146
Mana : 9326
Hit rating : 161
crit : 21.66%
BD : 1012(s fel armorem 1142)
spell penetration : 20
resillience : 23( mam 1 pvp vec a to shouldry )
Equip : Myslim ze eq neni nejhorsi.Temer full epick az na par veci: Wristy protoze ty sou lepsi nez nejake epicke co my padli.Trinket nebot ten se mi zda dokonaly(sance na zvyseni spell haste o 320 na 6 sec. a procuje casto.)
weapons : Daggerkam z KZ z prince,off hand za badge.
Chybí ti nějaké enchanty ?
PvE - Ne ale chci vymenit ench na wristy a back =)
Chybí ti nějaké gemy ?
PvE - ne nechybi ale nemam epicke krome tech co mi padli v hero dungach.
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Legends of War.Byla to super guilda ale bohuzel se to zacina rozpadat ale vdecim ji za moc dobrych vzpominek. jenze vedeni asi nehodla s touto situaci nic delat.a nekteri radeji dou hero dungy nez raids guildou kvuli tomu ze jim tam nic nepada.
Přoč chceš jít právě k nám ?
Myslim ze ste sehrani a hlavne chovate se k sobe hezky.Proste nechci kolektiv kde lidi chodi na raidy jen kvuli sve potrebe.
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
no neda se rict ze bych vas za tu kratkou chvili nejak poznal proto sem radeji nenapisu nikoho.
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Neni . VT=zaklad dobreho raidu.
------------------------------------------------------------------------------
Profese : Ench 361, mining 375,tailoring 371
Tailoring ted nejspise zrusim a udelam si profesi kterou budu potrebovat porad takze nejspis JWC. jinak enchant casem doskilluju.
sekundární : FA 221
Něco o mě :
Wow hraju rad a bavi mne =) proto mi nevadi wipovani pri bossovi hlavne nesmi byt na raidu nuda(samozrejmne radeji dam bosse na first pull ale stane se ze se to nepovede). Snazim se stale zlepsovat a to nejen v EQ ale i v poznavani moznosti sve postavy.
věk : 14
mesto: Mlada Boleslav(stejne jako skull )
Tak nakonec reknu jen to ze sem se ve statech trochu zlepsil a doufam ze se vam hodi aktivni lock.jo a nedela mi problem raidovat dlouho do noci =)
Naposledy upravil kxann dne Tue Jul 21, 2009 2:11 pm, celkově upraveno 4 krát