Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Kxannik

+8
galloper
Blindie
Monse
Drobec
Vesemir
piggy
Ciri
kxann
12 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Kxannik Empty Kxannik Thu May 27, 2010 10:20 pm

kxann

kxann

No pride mi zbytecne sem davat informace o mych statech a podobne jelikoz znate moji postavu a i mne... duvod proc chci jit zpet k vam je hlavne zabava na VT ktera tam vzdy byla+ nuda kterou ted obcas zazivam kdyz nemam pres tyden co delat. Nerikam ze budu 100000% aktivni ale budu se snazit co to pujde a prispet svym kouskem do mlyna(progressu). Pokud to budete chtit napisu sem normalni prihlasku ackoliv se mi to zda na nic.
Diky za odpoved
vas Kxann :-*

2Kxannik Empty Re: Kxannik Thu May 27, 2010 10:24 pm

Ciri

Ciri

PROTI, pol roka som sa ta snazil dostat z guildy kvoli detinskemu spravaniu a absolutne ziadnej snahe na raidoch, na vt mozes kecat aj bez toho aby si bol v guilde

3Kxannik Empty Re: Kxannik Fri May 28, 2010 12:15 am

piggy

piggy

PROTIPROTI když si v guild začal tak si už jednou leavnul Quake to ani nevedel pak si leavnul znova byl si přijat leavnul si pred 15 dněma kuli píčovine že ti Quake napsal když nepujdeš raidy tak dostaneš kick.. a beztak si tady ted delas zadek ...

4Kxannik Empty Re: Kxannik Fri May 28, 2010 12:15 am

Vesemir

Bohužial ale PROTI

5Kxannik Empty Re: Kxannik Fri May 28, 2010 12:29 am

kxann

kxann

piggy: od tebe to sedi Very Happy .... jo leavnul sem asi na 1 minutu? to bylo k vuli jehnemu z recese Razz ..jinak chapu vesemira proc mi dava proti ten mne nikdy nemel moc rad ale piggy tebe ne..

6Kxannik Empty Re: Kxannik Fri May 28, 2010 12:49 am

Drobec

Drobec

PROTI

7Kxannik Empty Re: Kxannik Fri May 28, 2010 1:08 am

Monse

proti

8Kxannik Empty Re: Kxannik Fri May 28, 2010 1:10 am

piggy

piggy

jo odemne to sedí ale odešel sem 1x a ne 4x..a i to leavnutí na 1 min se počíta.. navíc te nepotřebujem lockove ted nejak sou se mi zda :-) a jinak chápeš vesemira ale me ne proč mě ne?

9Kxannik Empty Re: Kxannik Fri May 28, 2010 1:30 am

Blindie

Blindie

jsem pro prihlasku pak se uvidi Smile

10Kxannik Empty Re: Kxannik Fri May 28, 2010 3:48 am

galloper

galloper

PROTI

11Kxannik Empty Re: Kxannik Fri May 28, 2010 12:32 pm

Thali

Thali

Kxanne kxanne....je tu kupa proti a chapu, proc to davaji, ale praveze je jich tu tolik, tak ti dam PRO Very Happy

Malokdo me pobavil na VT tak jako ty a hlavne tve rozhovory se siemem.

12Kxannik Empty Kxannik Fri May 28, 2010 12:51 pm

psychaz

psychaz

PROTI

13Kxannik Empty Re: Kxannik Fri May 28, 2010 1:04 pm

Ovcezlesa

Ovcezlesa

Kxanne myslim ze nema cenu te o5 brat...za me sice PRO,ale tech prihlasek co uz si podal,hovori samo za sebe

14Kxannik Empty Re: Kxannik Fri May 28, 2010 1:04 pm

piggy

piggy

Thali na vnt muže bejt i bez guildy nebo snad ne? rhoninn dokáže taky pobavit hodne na vnt a v guild ješte neni nevidim duvod proč by na vnt nemohl dojít i kxann když tak touží po pokecu

15Kxannik Empty Re: Kxannik Fri May 28, 2010 1:08 pm

Vesemir

kxann napsal:jinak chapu vesemira proc mi dava proti ten mne nikdy nemel moc rad

Ja som proti tebe nikdy nic nemal...len ide proste o to že podla mňa by si bol jednoducho nespolahlivý člen a ďalšieho locka nepotrebujeme a už vobec nie ranged dmg aby kradli miesta pre melee Razz

16Kxannik Empty RE: Kxann Fri May 28, 2010 1:29 pm

Quake

Quake

Nebudu to tu vystavovat dalším flejmům. To, že jsi kdysi leavnul na 1 minutu řešit nebudu, hlavní důvodem mého rozhodnutí je to, za co jsi byl kicknut z guildy. Kdyby tvoje neaktivita měla nějaký rozumný důvod tak bych nic neřešil a ani na tebe s aktivitou netlačil, ale když si namísto toho, aby jsi zašel raid s námi a pomohl hraješ na Twinstaru, tak na nějakou další šanci můžeš zapomenout. Tvé dětinské chování a přístup k raidům, kterých ses zúčastnil komentovat už ani nemusím. Bohužel...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: