absolutně proti.... postavu, která má každej den jinýho majitele, nepotřebujeme... měl přihlášku do BL, kde psal že mu je 15, když ho vzali tak druhej den za něj hrál asi 21 letej chlápek a teď už mu je zase skoro 17... fakt nebrat
Mno tak osobne tuto postavu poznam mal ju aj kamos , co sa tyka eq fajn, ale silne pochybujem ze si povodny majitel (to moze povedat kazdy) a sice mozno by si sa uplatnil , ale brat ACC ktory meni neustale majitela by asi nebola najlepsia volba...ale nebudem ta odsudzovat hned mozme skusit pokecat, bohuzial tu ted par dni nebudem asi az do pondelka tak pak mozme prehodit par slov
njn skoda...ae tak ja mail mam tak nevim jak by mi ho mohl nekdo vzit..a s tim BL to ani nevim...t mel postavu nakej kkt...to sem ji este nemel ja...a libi se mi sajdi nebo kdo to rikal..podle blindera sem taky PROTI a ani tu postavu sam nepozna...
pardon skiful...jo a LORAIN nemas s ni dobre skusenosti bo ten char sem asik skoro pul roka nemel...a nekdo ho total pokurvil...a ted se lidi toho charu uz boji...