Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Skaredak - Shaman pro ( Skaredak )

+9
Nakaschi
lorain
Blind3rr
Sajdi
frezar
xenasvk
Ciri
kxann
Skaredak
13 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Thu Jun 25, 2009 5:11 pm

Skaredak

Nickname : Skaredak
Class : Shaman
Race : Tauren

Talent build : PVE 41/0/20
WoW hrajem : 4-5 Rokov
Za tuto postavu hram : 16 Mesicu
Zskusenosti : vsetky 5many i 10many i 25many.

Staty :(unb)
Hp : 8682
Mana : 9633
Energy : ----
Rage : ----

Spell DmG : 865 - S totemom ktory pouzivam stale : 986
Hit Rating : 108
Armor : 8925
Crit : 16.79% - S totemom ktory mam stale : 19.79 pracujem na veciach na badge s Critom ....nieco uz mam.
Spell Penetration : 0 - Spravym si ench na BACK
Spell Haste : 0 - Ked sa mi zapne totem mam 100 Spell haste rating
Defense : 350
Dodge :
Parry :
Resillience : PVP moc nemam som akrtivny hrac PVE

Strucny popis EQ :
Equip : Full, 1 PVP eq, Sem inak full PVE
Weapon : Mace s trashu hyjal bo BT ... : Hammer of judgement, Shield za badge : Mazthoril Honor shield

Chybi ti nejake enchanty? Ano chybi mi jeden Ench na BACK...
mas PVE nebo PVP eq? ... PVE jedna vec mi chybi abych mal full PVE
Jsi ochotny zmenit na PVE? .. JJ to je jasny ale mam Full PVE okrem tej 1 veci ako pisem.. chcem sa zlepsit ako EQipom........

Chybi ti enjake gemy? .. ne nechybi
MAs PVE nevo PVP? ano
a Si ochotny zmenit na PVP?
Proc si odesel/la z minule guildy a jaka guilda to byla?.... Legend Of war ( LoW )---- nekery lide v hero nebo normal dungech si brali i streba ci to byl heal nebo dmg bral a needoval.... bylo mu jedno ci to nekto chcel nebo ne...

Proc chces jit prave knam? Hovori sa ovas ze ste neni zadny netorelantny ludia.
Rad sa pridam k takym ludom ako ste vy pretoze ste dobry kolektiv ak som dobre pocul Smile Very Happy

Znas nekoho z DL? Pokud ano, tak koho?
Znam tam : Kxann
Boli sme spolu v guilde od ktorej som odisiel chodili sme raidy ... osobne se nezname ale radi pokecame Smile

Je pro tebe problem pouzivat ( VT ) - Ventrilo?
Ne vubec, neni to problem.

Profese - hm ... tak nemam sa s cim chvalit ale zatial ziadne :ˇ)
Vek : 15
Mesto : Trnava ( Slovensko )

Neco o me : nwm co tu take zaujimave napisat Razz

2Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty Re: Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Thu Jun 25, 2009 5:35 pm

kxann

kxann

Stimhle shamanem sem casto chodival raidy v stare guilde(LoW) a opravdu znal taktiky na bosse a umel i poradit takze zkusenosti ma a na to ze je ele shaman(nic proti xD) ma opravdu dobry dmg =) Pokud ho prijmete aspon na zkousku tak udelate dobre =)=) Vim ze je shamanu dost ale nevim jestli zrovna ele shamanu je prebytek.

Naposledy upravil kxann dne Thu Jun 25, 2009 5:39 pm, celkově upraveno 2 krát

3Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty Re: Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Thu Jun 25, 2009 5:37 pm

Ciri

Ciri

staty mi pridu slabe a shamanov mame uz aj tak vela, za mna PROTI
uvidime co povie frezar

4Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty Re: Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Thu Jun 25, 2009 6:39 pm

xenasvk

xenasvk

skor ma zaujima Quakov nazor... mne sa zda byt v poho, len ten vek sa mi nepaci Very Happy

najlow mas prave ten Very Happy

5Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty Re: Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Thu Jun 25, 2009 6:49 pm

frezar

frezar

taky nevím proč se mám vyjádřit já Very Happy

jakože se v eleshamíkách nevyznám tak nemůžu říct pro nebo proti

spíš počkáme co řekne Quake nebo Kryse

.. k tomu věku.. 15.. nepotřebujem lidi co chodí v 22:00 spát sry

6Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty Re: Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Thu Jun 25, 2009 11:13 pm

Sajdi

Sajdi

Takovy lehce Nadprumerny eq si myslim...a za druhe shamanu je Mrda....takze PROTI

7Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty Re: Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Thu Jun 25, 2009 11:16 pm

Blind3rr

Blind3rr

shamanů je mrda ale ele shamana máme tuším jednoho Smile

8Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty Re: Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Thu Jun 25, 2009 11:53 pm

Sajdi

Sajdi

ne ne..Naamaah je taky ELE
Razz Razz

9Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty Re: Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Fri Jun 26, 2009 1:56 am

lorain

lorain

no toto je čiště na quakovy, pač ten je hlavni zastupce ele šamanu, a ten jediny muže oběktivně posoudit co je třeba, pokud si v poho... jak sem četl, znaš taktiky a nebude s tebou problem tak ja bych byl i pro, ale šamanu je opravdu mrtě a už tak si ztěžuji že na ně nevychazi věci

10Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty Re: Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Fri Jun 26, 2009 2:22 am

Nakaschi

Nakaschi

Mozna bych byl i pro ale nelibi se mi Vek ... Chodime raidy do ranich hodin a tadyta hranice veku vetsinou odchazi z raidu Takze jen kvuly veku za mne NE

11Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty Re: Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Fri Jun 26, 2009 8:16 am

Tasartir

hlavne kuli eq bych byl PROTI i s off eq mam unbuff asi 1kBD a asi 27% critu a nemyslim si ze vice nez 1 ele shaman jsou na raidy dobry uz tak se spatne naaamaah na raidy dostane (spiz nedostane Very Happy) jsem PROTI

12Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty Re: Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Fri Jun 26, 2009 5:14 pm

Kryse

Kryse

No ten eq nieje bohvie co.. taky priemer ale hlavne ide o ten Vek ako bolo uz spomenute...

Naco nam bude dmg za ktoreho budeme muset hladat v raide nahradu len preto ze bude muset ist spat...

Ele shamika by som este jedneho zobral ale nech uz je trochu equipovo lepsi a starsi za mna PROTI

13Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty Re: Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Sat Jun 27, 2009 5:33 pm

Nui

Nui

No já jen nevim co máte proti věku ?
Jako mě je taky 15 a sem tu nornálně se všema do kolika je potřeba.

K tomu věku bychom měli do tý Koulinovy ukázkový přihlášky přidat i to, jestli může hrávat po nocích a do kolika a ne tu buzerovat patnáctiletý ! Very Happy Very Happy Very Happy

Jinak k přihlášce podle mě průměrný eleshaman, nevim jaky je takový průměrný crit u ele shamana ale spell dmg mi vysokej nepřijde. Taky se těšim na Quakeův koment.

14Skaredak - Shaman pro ( Skaredak ) Empty RE: Skaredak Sun Jun 28, 2009 12:20 pm

Quake

Quake

Dlouho jsem přemýšlel, co s tebou, nakonec jsme se přiklonil k PROTI, ten EQ neni nejhorší, ale je to takové nemastné, neslané...Když vemu v potaz, že jsi eleshaman, tak s tim BD by se ještě dalo pracovat, moje představa je ale i tak 900+. O critu ani nemluvě, i když k 16.79% přičtu 5% z TB, kterých se tam nezapočítává, je tvůj crit plačihodný. Já bych to viděl alespoň na 22%+ aby se výsledný crit blížil číslu 30%. Třeba já mám 30%+ v základě +5%TB +3%totemek, ale to je fuk. Jedenoho ele shamika bych ještě vzal, ale určitě ne prvního, co přijde...zas tak moc ho nepotřebujeme. Takže se pokus vytáhnout ty staty na uroveň mnou vypsanou(900+BD, 22%+ crit) a potom se můžeme bavit

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: