Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Drobec - war

5 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Drobec - war Empty Drobec - war Fri May 08, 2009 1:20 am

Drobec

Drobec

nick:Drobec
clas:warior
race:ork

talenty:8/0/53 alebo 8/5/48
wow hram cca 2roky najlepšie za wariora(moja prva postava ale nejako bola do teraz zanedbavana)

skusenosti:5man + 10man + 25man trochu ale stači ma postaviť dopredu helovať a utankujem všetko :-D len sem tam trochu poradiť s taktykou

stats:
HP- 13.814
armor- 17.406
defens- 528
dodge- 26,14
pary- 18,35
blok- 23,84
blok value- 565
resilience-31

a blok eqip
HP- 13.464
armor- 13.915
defens- 520
dodge- 24,89
pary- 16,80
blok- 28,60
blok value- 748
resilience-31

som ful epik až na jeden trinket ful pve iba shield mam za honory

enchanty mam všetky rovnako aj gemy all epik

bol som v terrorblades ale chcem isť nejake 25man konečne lebo už sa mi nič za badge a ani z dropu v 5menoch nehodi jedine ramena a skield zo ZA a nek z Kara

prečo k vam ? no chodite 25man dungy a viem o 3 hordackych gildach čo chodia(blecklist-skoro nechodia T4 a T5 dungy tak z mojim eqipom ma nezoberu a bol tam aj spor že bugovali, GoD-bol som mal som zdravotne problemi a po 10 dnoch som zapal wow a nebol som v gilde tak som sa tam ani nehlasil znova jebať ich a DarkLords-nepočul som že bugujete predpokladam že chory nebudem a ak tak ma hadam nekickneta za par dni neprytomnosti a verim že sa z vačov pomocov dostanem eqipom na uroveň poprednych tankov na servery

VT neni problem ani TS mam obe.

profesie- bs-375, min-375, a eng do par dni 375 tiež :-D zatial niečo okolo 300

o mne...
mam 21rokov byvam v Topoľčanoch(sk) nemam rad bugovanie a to je asi všetko podstatne viac sa dozviete na VT :-D

a zabudol som od vas poznam Xenasvk možno aj camerq no ten si ma asi nebude pametať bolo to davno to som ešte tankoval z helerskim štitom :-D Stormx by ma mohol doporučiť ved neni davno bol v Teroroch

no som si prečital ako ste zotreli Bighamburger ako tank mam niečo lepšie staty ako on no ak by bolo potrebne mohol by som chodiť ako fury-arms neni to nijak slavne ale mam full merciles 1x brutal nejake veci z bs a za badge skoro ful epik mam myslim len trinket rare, niesom teraz nahodeni v dmg no staty su cca
AP-1600
armor-10.000
crit-36až39% zaleži či som v batle alebo v berseker stens
hit-sri ale nemam tušenie :-D
no ak by niekto chcel tak v hre retalentnem a možete ma inspektnuť a upresnil by som aj tie staty a hit

PS:sri za moc dlhu prihlašku ale snažil som sa napisať čo najviac aby ste videly že to myslim važne.

2Drobec - war Empty Drobec Fri May 08, 2009 10:42 pm

Stormx

Stormx

Tak ja som ZA je to fajn chlapik, pracuje na sebe a snazi sa byt stale lepsim a da sa s nim dobre pokecat

3Drobec - war Empty Re: Drobec - war Fri May 08, 2009 11:23 pm

Tasartir

Pekna prihlaska,myslim ze jsi m iejdnou tankoval BOTU a byl jsi vpoho eq jsi nemel spatny (je to nejaka chvili a pdoel statu jsi se zlepsil) ja bych byl PRO ale jen na PUL , protoze Waru mame dost

4Drobec - war Empty Re: Drobec - war Sat May 09, 2009 11:23 am

Thali

Thali

Tez si myslim, ze warru mame zatim dost a kvalitnich (tanku)

Zatim co se progressuje tak se vsichni warrove ucastni...urcite nastane cas, dky se budou dalsi tankove hodit(nekdo prestane byt aktivni, bude ho hra nudit)...ale myslim, ze guilda se jeste rodi ( Smile ) a ze by ji dalsi tank neprospel

A pokud ho prijmete, tak bych dalsi tanky nebral (ci nastvail latku na hodne vysoko a ani reci jako : znam ho z minule guildy, celkem v poho tankoval...by nepomohli)

5Drobec - war Empty RE: Drobec Sat May 09, 2009 4:38 pm

Quake

Quake

Provedli jsme se Skullem ráno inspect, eq malinko lepší než ostatní, co jsi podali přihlášku, takže jsme se shodli na PRO a

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: