Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Přihláška Underoath

+11
DeWon
Koulin
Jehnátko
lorain
Thali
Quake
Sajdi
Nochance
Manhunt
xenasvk
soldier
15 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Přihláška Underoath Empty Přihláška Underoath Mon Apr 27, 2009 8:29 pm

soldier

Nickname Underoath
class Rogue
Race Undead

talenty PVP 16/3/42
WoW hraji 2 roky
za tuto postavu hraji 7 mněsíců
Zkušenosti Všechny 5many 10many méně 25many průmněrně

Staty
HP 10404

Energy 110

Attack power : 1833
Hit rating : 66
armor : 3975
crit : 34.05
BH : 0
BD : 0
spell penetration : 0
spell haste : 20
Defense : 350
dodge : 27.11
parry : 5.00
resillience : s pvp eq 301

Equip : Full epic full set S4
weapon [Merciless Gladiator's Quickblade] [Heartless] [Heartrazor

Z guldy sem odesel protoze jse rozpadala a jmeno si nepamatuji prominte.

Do vaší guldy bych rád vstoupil protože jsem byl spoluzakladatelem plus jsem o vas
dosti slyšel.

A znám z DL Koulina Fajn chlap

Co se týka ventrila problém nemám pokecám.

2Přihláška Underoath Empty Re: Přihláška Underoath Tue Apr 28, 2009 4:59 am

xenasvk

xenasvk

proti, pvp player.... tych je dost...

3Přihláška Underoath Empty Re: Přihláška Underoath Tue Apr 28, 2009 8:10 am

Manhunt

Manhunt

S tim souhlasim. PvP NE

4Přihláška Underoath Empty Re: Přihláška Underoath Tue Apr 28, 2009 1:50 pm

Nochance

Nochance

Urcite ne PvP je dost a rogun taky sry : - (

5Přihláška Underoath Empty proti Tue Apr 28, 2009 7:39 pm

Sajdi

Sajdi

PvP PROTI

6Přihláška Underoath Empty RE: All Wed Apr 29, 2009 2:57 am

Quake

Quake

Furt koukáte jen na 3 písmena a to "PvP", ale vůbec vás nezajímají jeho hlavní staty, jako je AP, crit a hit, což je nejpodstatnější... Pro mě se tato roguna jeví jako dobrý dmg, a nemíním se tu 1000x opakovat, že v mnoha classach je brutal lepší jako T5(nevím jak je to přesně u rogun ale u shamanu to tak třeba je) a ztrácí maximálně tak na hitu, který se dá dohnat vhodnými gemy a enchanty... Takže Vás žádám, hodnoťte zájemce dukladně, nebo rači nepište, protože se můžu vsadit, že nikdo z vás tu přihlášku nečetl a závěr vyvodil z již zmiňovaných třech písmenek "PvP". A tohle jako záminku k nepřijetí neberu... Za mě PRO, jelikož aktivních rogun máme málo, jinak jsem ještě zvědav na názor Koulina a rád bych provedl inspecst a pokec in-game(písni mi kdyžtak).

P.S. co jsi myslel větou "Do vaší guldy bych rád vstoupil protože jsem byl spoluzakladatelem plus jsem o vas
dosti slyšel.
". Spoluzakladatel čeho?

7Přihláška Underoath Empty Re: Přihláška Underoath Wed Apr 29, 2009 9:09 am

Thali

Thali

Ty staty podle mne nejsou ohromujici. 1800 AP v zakladu mi prijde na rogunu malo. To i ja jako warr mam 2000.

Hit ratink tez hodne maly. A nevim jestli to jen talenty a gemy zmeni...Koulin povidal, ze roguna by mel met nad 200 a nejlip 280 (Ikdyz to je extrem, to ma mozna tak Eskimo).

Pokud si myslite, ze je malo aktivnich rogunu (Scoby,Jehnatko,Camreg, Skeletonek...zas malo jich neni, ikdyz mozna nekteri prestali hrat) tak ho klidne vemte, dmg bude mit i pres ty staty hodne slusny.

Jinak brutal je nekdy opravdu lepsi jak T5. U warru je to tak temer u vsech soucasti

8Přihláška Underoath Empty Re: Přihláška Underoath Wed Apr 29, 2009 9:12 am

lorain

lorain

pvp hracu mame dost, za me proti

9Přihláška Underoath Empty RE:underoath Wed Apr 29, 2009 4:39 pm

Jehnátko

Jehnátko

no ja si mylsim ze rogun je u nas malo koulin moc nehraje skeletonek ten jen obcas.....a camreq.....no....toho sem uz dlouho nevidel...ale stejnak je to jenom cislo 4 treba shamani ...no tych je kotel....k tem statum nejsou tak ohromujici ale ja jeste nemam co posuzovat vykonnsot :-)....ja sem PRO

10Přihláška Underoath Empty Re: Přihláška Underoath Wed Apr 29, 2009 11:49 pm

Koulin

Koulin

I Přes to ... ze jsem si te uz jednou inspectnul ..
Tak bych si tě chtěl inspectnout znovu, protože mi tam pár věci
po podání prihlasky nesedi ..

11Přihláška Underoath Empty Re: Přihláška Underoath Sat May 02, 2009 11:13 pm

DeWon

DeWon

MOze byt aj PvX, eq aj tak casom vymeni , s tymy statmi by bol pre guildu len prinosom mame malo aktivnych roguov.Ja som ZA prijatie.

12Přihláška Underoath Empty Re: Přihláška Underoath Wed May 06, 2009 8:48 am

Moleno

Moleno

Jednoznacne PRO !!! Uderoath je pan rogue a ne nejaky lamaX =) afro

13Přihláška Underoath Empty RE: Underoath Wed May 06, 2009 10:38 am

Quake

Quake

Tak co s tebou chlape? reakce na naše dotazy a hodnocení nulová...napiš mi in-game zhodnotim tvůj eq a řeknu potom závěr...

14Přihláška Underoath Empty RE: Underoath Fri May 08, 2009 12:15 pm

Quake

Quake

Takže, jelikož jste tu 3 roguny, které mají zájem dostat se k nám, provedl bych hromadný inspect, dal bych ho už dneska, ale lepší to bude oznámit dopředu, takže bych to viděl na pondělí v 16:00 Smile pokud se nemůžete dostavit, oznamte to předem...

15Přihláška Underoath Empty Re: Přihláška Underoath Fri May 08, 2009 11:26 pm

Tasartir

ma sice PVP eq ale je to DMG a tam takovy duraz na PVE a PVP neni staty bych rek ze ma ztech rogui co se halsi nejlepsi takze ja bych byl PRO

16Přihláška Underoath Empty Re: Přihláška Underoath Mon May 11, 2009 11:02 am

Koulin

Koulin

Předělej si talenty na PvE a potom si přes EDIT předělej přihlášku
a pak ještě napiš mě o ten inspect

17Přihláška Underoath Empty Re: Přihláška Underoath Tue May 12, 2009 3:04 pm

lidlike

Tasartir napsal:ma sice PVP eq ale je to DMG a tam takovy duraz na PVE a PVP neni staty bych rek ze ma ztech rogui co se halsi nejlepsi takze ja bych byl PRO
)
Tasa to je kravina nwm jak je to u rogun ale za maga v pvp gearu nemas v pve sanci a to je prece taky dmg- kazdy druhy spello resist a jeste davas low dmg to cos napsal je proste kravina

18Přihláška Underoath Empty Re: Přihláška Underoath Tue May 12, 2009 5:56 pm

Douky

Douky

Zazil jsem ho v BG kdy si kamos delal srandu z AV hura taktiky ala ALL BOSS!! a rval v Eos "vsichni na bosse". Underoath mu najednou zacal vyhrozovat ze dokaze zaridit, aby se uz nikdy nepodival do aren a do dungu. Pak pronesl, cituji: "TAKL MNE NESER TY SKURVENEJ MALEJ BASTARDE" a dalsi excesy. Po skonceni BG mu whispoval o adresu, ze si ho najde a ze ma auto tak si za nim dojede na Slovensko. Bylo toho vic, ale myslim, ze toto staci.

Jako nekoho kdo se necha vytocit par hlaskama v BG chatu, pak ze stejneho duvodu vyhrozuje, ze si ho najde apod. bych v guilde fakt nerad videl, takze za me PROTI, jinak ti preju pekny den, bylo to sranda Smile

19Přihláška Underoath Empty RE: All Wed May 13, 2009 11:31 am

Quake

Quake

RE: lidlike
U melee zas takovej rozdíl není, jediné na čem ztráci je hit(u ranged, v podobě mágů, se ztrácí na maně a na jejím regenu), ale když už to mám říct natvrdo, koukni na můj EQ a sleduj na jakých místech v DMG se umisťuji, když už se snažím...

RE: Douky
To, že někomu nadával je sice pěkné, ale mohl jsi doplnit celou konverzaci, protože i mě když někdo pořádně vytočí tak se nechovám hezky...sice většinou nenadávám, ale dotyčného totálně odpalkuji, ztrapním a hodím do ignore Very Happy

P.S. takže znova, žádám o inspect a nezaujatý koment EQ od rogunek, to, jaký ten člověk je už budu posuzovat já....

20Přihláška Underoath Empty RE: Underoath Fri May 15, 2009 2:44 pm

Quake

Quake

Reakce nulová, až si rozmyslíš, co chceš, podej přihlášku znova a tentokrát ji sleduj pořádně

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: