Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Alhatal - Universal Druid

+10
suunkee
Drobec
Boxerman
galloper
Vesemir
Notorious
Mcprasak
piggy
Jehnátko
alhatal
14 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Alhatal - Universal Druid Empty Alhatal - Universal Druid Fri May 14, 2010 3:53 pm

alhatal

Nickname: Alhatal
WoW hraji: už 2 rokem tady na narniasu
Class: Druid
Race: Tauren
Main Spect: Tank
Za tuto postavu hraji: 2 rokem
Played postavy: 46 dní 3 hodiny
Zkušenosti: na novém jádře T4 full clear, Eye (Void, Astra), SSC full clear (krom toho ve vodě), Hyjal k 3 bossovi, BT (az po gurtogga), SWP progress 1 boss.. na starem vsechno FC krom SWP to nejelo :-D

Talent build: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&druid&00000000000000000000055323213032211530125105500001000000000000

Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&charPage=sheet&character=Alhatal&realm=Narnias

Staty: (UNBUFFED)

HP: 15800
Armor: 31000

Defense: 405
Dodge: 18%
Attack power: 2275
Crit chance: 33,5%
Hit rating: 15 ( wim ze je to malo.. ale zatim sem nesehnal nic s hitem....)
Haste: 37

Alt: Wenec (tankadin) armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Wenec&realm=Narnias
ale ty staty na tom armory jsou jinak než ingame nwm proč....

Mam ještě na druidovi full PVE epic věci na balance a resto:
balance: 1050 BD 24% crit ( přibližně.. podrobněji ingame)
resto: 1700 BH 700 MR ( přibližně.. podrobněji ingame)
Profese: ENCH, LW, SKIN FULL
Sekundární: chci rozjet cooking

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? nn všechny mam epic :-)
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? zatim jsem pořád v RS, ale dneska odešlo hodně lidí z vedení a brzo se to asi rozpadne
Přoč chceš jít právě k nám ? ste nejlepší horďácka guilda na serveru a chtel bych konečně dávat celý t6 raidy
Co nám můžeš nabídnout ? všechno co umim :-D
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? to je na mě :-D ale normal tak 3-4 hoďky ale můžu klidně víc
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? učitě se někdo najde ale z hlavy si nepamatuju :-D
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? žádný :-)

Město: Most
Věk: 17
Večerka: co to je?? :-D

Něco o mě: jsem mladý free člověk kterého baví si užívat život :-D

3Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Fri May 14, 2010 4:40 pm

alhatal

tak ale od tý doby se docela dost změnilo... a jestli si pořád mysliš že sem to byl já co tam běhal v OG a prej "brečel" že mě kickly tak si dost na omilu... ale tak je to tvůj názor mysli si co chceš...

4Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Fri May 14, 2010 8:38 pm

piggy

piggy

OMIL= OMyl... PROTI sorry.., Quake chtel dát šanci devekmoritel,když ho vezme bude full stav feral druidu...

5Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Fri May 14, 2010 9:41 pm

Mcprasak

nemáš Sovu?

6Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Fri May 14, 2010 9:50 pm

alhatal

jj mam 1070 BD 24,5% na crit 108 hit 35 haste...

7Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Fri May 14, 2010 10:33 pm

piggy

piggy

i kdyby mel sovu tak PROTI bydeath, ormthrak ten se ani nedostane na raidy a 2 sovy stačí..

8Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sat May 15, 2010 11:20 am

Notorious

Notorious

Jak Jehně tahá špínu na ostatní Very Happy takovej tajnej špion Very Happy PROTI

9Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sat May 15, 2010 11:54 am

Vesemir

PROTI...btw tých 18% dodge má byť vtip?Very Happy:D:D:D

10Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sat May 15, 2010 12:22 pm

piggy

piggy

ani sem si nevšiml 18% dodge je bud bez eq nebo bez formy jinak nevím Very Happy já mam unbuf 58.9% dodge lol to co deláš Very Happy

11Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sat May 15, 2010 1:17 pm

alhatal

v medvedovi mam unbuff 48% dodge kdo neveri at se na me mrkne ve hre... sem se preklikl z 4 na 1

12Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sat May 15, 2010 2:53 pm

galloper

galloper

armory, mas balance eq, to mi moc nepovie a ten talent build to je prosimta co, u feral tanka som myslel ze sa snad neda nic pokazit ale savage fury miesto shreeding attacks? ved tie ability ani v tnku nepouzijes...15hit, a vyhovorka ze si nic nesehnal, existuju predsa gemy, s tymto neutankujes ani ZA...este premyslim, zatial proti, zaujima ma ale armory este Smile

13Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sat May 15, 2010 3:05 pm

alhatal

talenty jsou moje vec.. :-D jsou to moje universal talenty na PVE a PVP.. :-D ZA ti utankuju jak maslicko kdyz i utankuju cely SSC.... a na ten hit furt schanim ten back z hyjalu z trashe tim bych si hit zvedl dobre.... a uz mam PVE eq na tanka na sobe tak pak mrkni na armory ja du zatim ven tak vecer jestli tu budes tak kdyztak se potkame ingame :-)

14Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sat May 15, 2010 7:11 pm

galloper

galloper

za utankujes jak nic, mno ale naloraka za teba asi tankuje nekto iny Very Happy a s pristupom talenty su moja vec aj ked su na hovno mozes ist akurat tak do hovno letí. proti uzavriet , nieje co riesit

15Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sat May 15, 2010 11:39 pm

Boxerman

U nas neexistuje zadny pve a pvp talenty. bud mas pvp nebo pve.takze ze to je tvoje vec ok.kdyz je to tvoje vec tak tu ani prece nemusis byt.
talenty jsou vec class mastera,na to nezapomen
nevidel sem fekal eq,ale balance mame lepsi,resto nepotrebujeme,a feralu mame myslim vi cnez dost.takze to vidim zatim na
PROTI

16Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sun May 16, 2010 4:14 am

Drobec

Drobec

alhatal napsal:ZA ti utankuju jak maslicko
jak masličko :-D no tak to by som sa rad šiel pozrieť na tie masličkove wajpovačky na nalorakovy :-D nu a tankov by sme maly mať teraz už dostatok takže som stejne PROTI

17Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sun May 16, 2010 11:15 am

alhatal

jak myslite... ale ale stejně newidim problém v tom že mam 2 talenty jinde... já to hraju for fun a nepotřebuju být nejlepší a jestli máte takový přistup k lidem tak fakt nepotřebuju být u vás G.... a dokud ste mě neviděly tankovat tak si mě neberte do huby já o vás taky nic neřikam.. s pozdravem Alhatal :-P

18Alhatal - Universal Druid Empty suunkee Sun May 16, 2010 11:23 am

suunkee

presne tak alhatal bom bom bom

19Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sun May 16, 2010 11:23 am

MandiaK

MandiaK

Proti

prosim o lock:D

20Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sun May 16, 2010 1:07 pm

Sajdi

Sajdi

PROTI-Demence

21Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sun May 16, 2010 1:09 pm

galloper

galloper

davas si prihlasku do najlepsej pve guildy a nechces byt najlepsi, to znamena ze tu naozaj nemas co hladat...pristup k lidem? aky pristup ked ti nekto poradi talenty a ty si ich nezmenis lebo nehcces? detinske a smiesne

22Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Sun May 16, 2010 7:29 pm

piggy

piggy

eq dobry...mozek to taky má sice malinky ale dá se to takže konečný zváver udelá ti radost jsem PROTI.. za tu prihlášku v TOLH... děcko..

23Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Wed May 19, 2010 8:38 am

Ovcezlesa

Ovcezlesa

Od Ledna si byl schopný zvednou hit rating ze 4 na 15...pochybuju ze se svym eq vlastni pomoci neceho dosahnes...namakej si poradne jeden spec...takze PROTI

24Alhatal - Universal Druid Empty Re: Alhatal - Universal Druid Wed May 19, 2010 2:13 pm

piggy

piggy

alhatal napsal:jak myslite... ale ale stejně newidim problém v tom že mam 2 talenty jinde... já to hraju for fun a nepotřebuju být nejlepší a jestli máte takový přistup k lidem tak fakt nepotřebuju být u vás G.... a dokud ste mě neviděly tankovat tak si mě neberte do huby já o vás taky nic neřikam.. s pozdravem Alhatal :-P
tankovat sem ho videl mgt hero netankoval si špatne jen by jsi potřeboval víc hitu a málo vydržíš.. jinak ti to vcelku šlo a to stim že nemusíš být nejlepší tak vtom případe se nehlaš k nejlepší guild serveru..to si bež do guild pod namě zboku kde sou same lamy. lol! flower flower flower

25Alhatal - Universal Druid Empty RE: Alhatal Wed May 19, 2010 3:34 pm

Quake

Quake

Lehce podprůměrný EQ, zkušenosti jak za postavu tak v PvE nic moc, přístup 14-ti letého dítěte. Chlapče, my k tvojí přihlášce přistupovali naprosto normálně a chtěli ti poradit, zato ty si hned vyletěl, jaký jsi top a hvězda, která ví všechno nejlíp, když si utankoval SSC. Stačí si ale uvědomit jednu věc, lidi co se ti snažili poradit, tu každý týden tankují Archimonda, Illika a SWP až po Twinsky, na takových raidech by si se svým přístupem hvězdy dostal IK od první mobky trashe. Prober se, jdi do nějaké ty horší guildy a choď si to svoje SSC a za takový rok, až dospěješ a dojde ti, že jsme to s tebou nemysleli špatně to třeba zkus znovu.

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: