Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Penestratos-Warrior

+8
Kira
Zulijin
piggy
Vesemir
lorain
xenasvk
Monse
Blindie
12 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Wed May 12, 2010 7:38 pm

Blindie

Blindie

pro

2Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Wed May 12, 2010 7:55 pm

Monse

nemam rad ludi, co maju na 1ke bindnutu abilitu co ty, svedci to o niecom

3Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Thu May 13, 2010 3:47 am

xenasvk

xenasvk

ja som PRO, ale skor kvoli lockovi ako kvoli warovi Smile

4Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Thu May 13, 2010 11:58 am

lorain

lorain

ja jsem taky PRO

5Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Thu May 13, 2010 3:45 pm

Vesemir

NEUTRAL...nezabúdajte na prihlášku od Hurnsa...predpokladam že za fury nabratý nebude,takže jeho jediná možnosť je tank,ale brať 2 warrov tankov?Načo?Teraz len vybrať ktorého zobrať aj keď si myslím že otázka koho nabrať je asi jasná.

6Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Thu May 13, 2010 4:58 pm

piggy

piggy

copak by vadilo kdyby se nabral pene a hurns? vždyt nevíme jak kdo bude aktivní... nekdy třeba bude menej online a muže se to hodit prece nemusí mít prednost v invu.. nejdřív Quake poinvuje ty co chodí stále a pak ty co budou chybet... jsem PRO eq víc jak dobrý..skušenosti take..

7Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Thu May 13, 2010 7:56 pm

Blindie

Blindie

muze chodit za locka, na raidech jsem za locka videl ted jen travexe a kdyz ten nebude online...

8Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Thu May 13, 2010 10:05 pm

Zulijin

Blindie napsal:muze chodit za locka, na raidech jsem za locka videl ted jen travexe a kdyz ten nebude online...

no...abych řek pravdu, tak lock mě baví o něco víc než warr Rolling Eyes Smile

9Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Thu May 13, 2010 11:13 pm

Kira

Kira

tým lepšie pre nás za Razz

10Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Thu May 13, 2010 11:56 pm

Thali

Thali

Cus pene, starochu. Mas me pro, pokud mi budes tankovat Naxx, BWl a MC Very Happy

Btw, za tanka se opravdu vyzna dobre Smile

Naposledy upravil Thali dne Fri May 14, 2010 3:56 pm, celkově upraveno 1 krát

11Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Fri May 14, 2010 3:42 pm

Drobec

Drobec

mal by som vcelku dosť výhrad aj k EQ a trochu aj k talentom tak podme na to postupne v prvom rade maš malo hitu aspon to kilečko by bolo dobre nejako nahrabať zbran zo ZA alebo zo suprema nemaš v bagloch ? soketovať dodge s tvojim eq je tiež blbosť a def rating stači davať na pol zo stamkov (pripadne žltým gemom možeš nahrabať chýbajúci hit) k červeným vidim že maš na rokách 15 agi usudil som teda že vieš odceniť agilitu na wara a garantujem ti že ak soketneš do čedvenej diery bud 10 agi alebo 5agi/7stam narastie tvoje TPS o 100TPS a ak to skombynuješ s TB čo priložím tak vzrastie aj o 200-300 (nutne mať aspon spomínanu 100+hitu idealne 130) a skoro som si nevšimol opasok maš docela low jednoznačne je za bojky lepší.
talenty no ked odhliadnem od toho že maš klasický TB zaužívaný skoro včade mam velkú výhradu k talentu ,,improved revenge" zbytočný a ,,improved sunder armor" nanajvýš potrebný.
a TB čo som spomenul viššie: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&warrior&350003013020000000000000300000000000000000000055511033002100501351

12Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Fri May 14, 2010 4:05 pm

Thali

Thali

Zas jak se to veme. Pene ma EQ delany na vydrz, coz se taky hodi. Jeden aggrovaci tank (drobec) a jeden na vydrz avoidence (pene) by se hodil. Preci jen, SWP, je az na Brutta stavene na avoidance, tam ti je aggro naprd.

Presocketit nejake veci by to chtelo, jen nedavej prosim 10agi Very Happy

A hit cap je tu nastaveny na 60 uwarra tanka, cili ma pres hit. To, ze Brutallus ressistuje je vec nastaveni serveru Sad Ael prej se na ni dela. Sam mam 65 hitu a nic mi neressistuje

13Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Fri May 14, 2010 4:47 pm

Zulijin

14Penestratos-Warrior Empty Re: Penestratos-Warrior Fri May 14, 2010 6:56 pm

Blind3rr

Blind3rr

i když do toho už nemám co kecat, tak se musim přimluvit... je to zkušenej hráč a hlavne dobrej kamarád z reálu Wink PRO

15Penestratos-Warrior Empty RE: Penestratos Sat May 15, 2010 5:20 am

Quake

Quake

Napiš mi ingame, rád bych prohodil pár slov...

16Penestratos-Warrior Empty RE: Penestratos Sun May 16, 2010 12:21 am

Quake

Quake

Po konzultaci přihlášky in-game jsme se nakonec dohodli, že by k nám šel za maina locka. EQ na něm má dobrý a jeden lock by se nám do full stavu hodil, takže mu šanci dáme...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: