Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

kokobelo-balance druid

+10
galloper
Ruprt
piggy
Thali
Monse
wook
MandiaK
Mcprasak
lorain
koko
14 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1kokobelo-balance druid Empty kokobelo-balance druid Tue May 04, 2010 5:13 pm

koko

Nickname:kokobelo
WoW hraji:+-pul roku

Class:druid
Race:tauren
Main Spect:balance
Played postavy:50dni

Zkušenosti:KZ fc,ZA fc,GL fc,ML,SSC 5/6,EYE 2/5,HS fc,BT 8/9,SWP kalecgos+brutallus
Talent build:43/0/18
Armory:http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Kokobelo&realm=Narnias

Staty:
HP:8614
MANA:9290
Bonus damage:1136
Crit chance:s formou 31% bez formy 26%
Hit rating:141
Mana regen:285
Spell haste:71
Spell penetration:32
Resillience:0

Profese:jewelcrafting,engineering,cooking,enchanting

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ?nechybi mam vsechno Basketball

Proč si odešel z minulé guildy a jaká guilda to byla ?...GOD...raid time od 21:00 do 00:00 nekdy i min...
Přoč chceš jít právě k nám ? chci zmenu, poznat novy lidi, novy taktiky
Co nám můžeš nabídnout ? aktivitu,profese
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ?jak kdy nekdy vic nekdy min...
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?osobne neznam nikoho,leda od videni ze hry..
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? neni problem
Město:DC
Věk:skoro 21
Večerka:1:30-2:00 Cool
Něco o mě:mam i feral eq v pripade nabrani muzu pomoct s tankadinem. Sleep

Naposledy upravil koko dne Tue May 04, 2010 8:58 pm, celkově upraveno 1 krát

2kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Tue May 04, 2010 5:29 pm

lorain

lorain

odemě maš take PRO rad poznavam nove lidi a davam jim šanci ukazat o v nich je, navic balance u nas aktinví žádný není

3kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Tue May 04, 2010 5:30 pm

Mcprasak

Sovaaa...tu potřebujem

Ale co bude s mainem?, kdyby sis vše řpečetl víš..že pokud chceš sem, tak se všemi chary?

4kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Tue May 04, 2010 5:32 pm

MandiaK

MandiaK

ak by presiel aj s mainom ...
som jednoznacne Za
bol som snim par krat hero... klikat to vie takze tak Very Happy

5kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Tue May 04, 2010 5:39 pm

koko

v pripade potreby mi nedela problem respec nebo lognout paladina cyclops

6kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Tue May 04, 2010 6:09 pm

Mcprasak

Nejde tolik o respec:)...ale spíš o to..že ho nebudeš mít v GoDu ale u nás:-)

7kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Tue May 04, 2010 7:01 pm

wook

wook

Já jsem PRO. EQ máš dobrý podle tvé přihlášky bych řekl ze to za danou postavu umíš :-)

8kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Tue May 04, 2010 7:37 pm

Monse

hmm, top-tank kokobelo leavuje GoD? rad si vypocujem story co sa udialo a isto nebudem sam, takze spusti co je za tym

9kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Tue May 04, 2010 7:54 pm

Thali

Thali

Napsal jsi duvod leavu: Raidy u GoD 21:00-0:00....a u vecerky jen smajlik.

Prosim o objasneni? Nesedela ti jejich vecerka? My mame podobnou, od 6 do 23:00 cca, podle raidu a potreby. A vecerka je celkem rozhodujici

10kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Tue May 04, 2010 10:00 pm

piggy

piggy

nemam tě rád :-) xD PROTI lol!

11kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Wed May 05, 2010 12:04 am

Monse

piggy, teba nema rad snad nikto...

12kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Wed May 05, 2010 10:21 am

Ruprt

Zdravim ,

tenhle "člověk" odešel , protože mu nebyla povolena změna maina, Tj. změna na Druida, Na raidy nebyl ochotný lognout ani v nejmenším paladina.

13kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Wed May 05, 2010 2:03 pm

Monse

ja som toho nazoru, ze radsej nech hra sovu, viac-menej tam nema co pokazit, tankadin je daleko narocnejsi

14kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Wed May 05, 2010 4:45 pm

piggy

piggy

je videt že nic nechápeš monse /kiss

15kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Wed May 05, 2010 5:16 pm

galloper

galloper

no bol by som pro, kazdopadne po pre mna nepochopitelnom prijati druheho balanca co mal prihlasku to budem musiet premysliet, ci by si sa na raid vtesnal...

16kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Wed May 05, 2010 6:21 pm

Holyhand

Holyhand

Dostal som info, že si GoD leavol len kvoli tomu, že sa ti nechcelo chodiť za to, za čo si bol nabratý (za tank palacha), pritom si dostal možnosť tankovať za alta (tohoto druida), pochybujem, že by si toho tankadina logoval, ak si ho nelogoval v Godoch.

Ďalej, čo sa dá povedať o človeku, ktorý v jednej s top guild povie: "koncim s wow, uz me nebavi", v zápatí ju leavne a dá prihlášku sem?

Neber to osobne, ale myslím si, že niektorých jedincov by mal tatko utrieť do nohavíc, prípadne ich mala mamka prehltnúť. (PROTI!)

17kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Wed May 05, 2010 6:58 pm

Vesemir

Ak sa nemylim,balancerov mame 2...takže to je take na neutral,ale členov máme podľa mojho názoru nadbytok,PROTI.

18kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Wed May 05, 2010 8:39 pm

Boxerman

Proti
vymenit gildu jen proto aby se ti prostridal main/alt..
za 2) nabrali jsme nejakyho balance druida.a i tak mate minimalne o tridu horsi eq nez muj balance,qejkuv a dalsich..
navic jeden balance do raidu az az myslim :-)

19kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Wed May 05, 2010 11:03 pm

koko

timto prihlasku rusim king

20kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Thu May 06, 2010 4:26 pm

wook

wook

tak tady vypadá že se to vyřešilo samo Very Happy

21kokobelo-balance druid Empty Re: kokobelo-balance druid Fri May 07, 2010 3:46 pm

lorain

lorain

koko napsal:timto prihlasku rusim king

nejsi první, ja byt tebou tak to hnedka nevzdavam;)
ale videl sem te uz v jine guilde takže pokud si rozhodnuty tak ok, pokud ne tak jsem PRO

22kokobelo-balance druid Empty RE: Kokobelo Sat May 08, 2010 6:23 pm

Quake

Quake

Mluvil s ním CM ve hře, přihláška byla měla byt zrušena kvůli tomu, že bylo moc lidí proti Very Happy zkrátka to neunesl. Jinak EQ takový lepší průměr, určitě by se s tím dalo pracovat, balance bych možná ještě jednoho vzal, aby byl full stav druidů, ale jeho přístup, jak k přihlášce, tak k bývalé guildě je nepřípustný. Bohužel...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: