Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Caman-Prist :)

+4
Monse
Vesemir
piggy
caman
8 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Caman-Prist :) Empty Caman-Prist :) Thu Apr 29, 2010 8:22 pm

caman

Nickname:Caman
Wow hraji: 4,a pul roku
Class: Prist
Race:Undead
Main spec:Holy
Za tuto postavu hraji:1,pul roku
Played postavy 30 dni
Zkusenoti: sechny dungy u repky.LW,cenarion,Keepr,Shatar,Thralmar. Ktere bosse sem zabil:Sechny krome kapra v SSC,KZ full,Magteridona,BT k akame,Grull,The eye,Hyjal,ZA full

Talent build:http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&priest

Armory:https://darklords.catsboard.com/pihlasky-k-guild-f1/vzorova-pihlaska-pro-heal-t635.htm

Staty
HP:8,850
MN,10K
Manaregern: 700
Crit:8%
Spell haste:30
Profese: alchemy full herb full tailoring 250

Zandne gemy nebo enchanty mi nechibi
Proc sem odesel? byl semv RS a proste uz se malo kdy neco chodilo a bylo to uz o nicem

Proc chci jit kvam? znam z DL uz pra lidi pripadate mi fajn a proste verim ze se u vas budu mit dobre......

Co vam muzu nabidnout? nabidnu vam sebe ze vas nesklamu v raidech a vubec v nicem a kdyz budete chtiti tak vam budu vyrabet z alchemy co chcete Smile Smile Smile Smile

O vykendech NON STOP a ve vsedni dny tak 5 hodin i vic nekdy jeste se musim ucit kvuli skole ale zvladam to vse Smile

Znam od vas Mcprasaka jakodara

neni pro me problem pouzivat VT uz ho mam dlouho SmileSmileSmile

Mesto: Praha 10
Vek:15

Do kdy muzu raidovat jka ksme rekl o vykendu non stop ale nekdy ve vsedni dny mam praci a jeste skolu takze treba jen 6 hodin sem u toho SadSad SmileSmile

co vam muzu o me rict tak sem podle nekterych vesely Very Happy spolecensky miluji wow a vim o wowku snad vse co se ma tykat raidu dungu a ostatnich veci Smile rad poznavam nove lidi SmileSmileSmileSmile

2Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Thu Apr 29, 2010 8:36 pm

piggy

piggy

uniklo mi kolik máš BH nebo sem slepý :-) tak prosim sem napiš hádam tak 2000-2100?

3Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Thu Apr 29, 2010 8:39 pm

Vesemir

caman napsal:Co vam muzu nabidnout? nabidnu vam sebe ze vas nesklamu v raidech a vubec v nicem a kdyz budete chtiti tak vam budu vyrabet z alchemy co chcete Smile Smile Smile Smile

Chcem haste potky,dik lol! ,no vypadaš na taký pohoďácky typ celkom sa mi lúbiš PRO

4Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Thu Apr 29, 2010 8:39 pm

caman

piggy napsal:uniklo mi kolik máš BH nebo sem slepý :-) tak prosim sem napiš hádam tak 2000-2100?
Mam 2125 BH

5Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Thu Apr 29, 2010 8:41 pm

caman

Vesemir napsal:
caman napsal:Co vam muzu nabidnout? nabidnu vam sebe ze vas nesklamu v raidech a vubec v nicem a kdyz budete chtiti tak vam budu vyrabet z alchemy co chcete Smile Smile Smile Smile

Chcem haste potky,dik lol! ,no vypadaš na taký pohoďácky typ celkom sa mi lúbiš PRO
tal to dik jestli se kvma dostanu udelam ti rad Smile

6Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Thu Apr 29, 2010 9:10 pm

Vesemir

Ok,beriem ťa za slovo Very Happy

Naposledy upravil Vesemir dne Fri Apr 30, 2010 12:16 am, celkově upraveno 1 krát

7Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Thu Apr 29, 2010 9:17 pm

caman

Vesemir napsal:Ok,beriem ťa za slovo Very Happy
dobre Very Happy:D:D

8Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Thu Apr 29, 2010 9:23 pm

Monse

taky T4-T5 gear, mno neviem, ci treba dalsieho priesta, 2x heal priest aj staci

edit: a vseci dmgeri mame aj off-gear na lepsej urovni ako toto

9Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Thu Apr 29, 2010 10:23 pm

caman

Monse napsal:taky T4-T5 gear, mno neviem, ci treba dalsieho priesta, 2x heal priest aj staci

edit: a vseci dmgeri mame aj off-gear na lepsej urovni ako toto
co co sem nepobral:D:D:D jestli to je chvala nebo ne Very Happy

10Caman-Prist :) Empty RE:Caman-Prist :) Thu Apr 29, 2010 10:44 pm

Jehnátko

Jehnátko

ne monse navrhnul ze ho shadow nebavi a ze by rad healoval Very Happy

11Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Thu Apr 29, 2010 10:45 pm

caman

Jehnátko napsal:ne monse navrhnul ze ho shadow nebavi a ze by rad healoval Very Happy
Aha Very Happy ja byhc taky rad healoval vam neajyk raid xDxDxD Smile snad to vyjde jestli me vezmete no Smile

12Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Fri Apr 30, 2010 1:35 am

Boxerman

Moc nevěřím že se tento chlapec bude rovnat ostatním healerům v naší gildě:-) + do toho se umět hýbat,chodit do portu atd atd..+mi prijde ze holy priestu uz je dost
Neutral

13Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Fri Apr 30, 2010 1:41 am

lorain

lorain

na druhou stranu tech holy priestu moc aktivních není, možná z toho něco bude napiš mi ve hře až mě zastihneš dáme řeč

14Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Fri Apr 30, 2010 2:23 am

Boxerman

pri nedavnym killu ilika i archimonda jich bylo snad 5 na raidu...

15Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Fri Apr 30, 2010 9:20 am

lorain

lorain

a kolik z toho jich bylo shadow.... holy priesty sem už dlouho neviděl vic jak 4 na raidu, když nepočítáš mě tak máme tak 4 aktivní....

16Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Fri Apr 30, 2010 1:08 pm

Monse

marci, moonshine, syrael, pussycat, xena

ja vidim teda 5

17Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Fri Apr 30, 2010 2:12 pm

lorain

lorain

moonshine sem nepocital, sry

18Caman-Prist :) Empty RE: Caman Fri Apr 30, 2010 2:18 pm

Quake

Quake

Přesto, že jich máme dost, tak jsou mnozí z nich jen víkendový hráči a na raidy aktivně nechodí. Myslím, že by se nějaký ten holy priestík ještě hodil, ale nevím, jestli zrovna tohle bude šťastná volba. Staty co sem vypsal, jsou řádově vyšší než reálné na armory. Manaregen píše 700, přitom armory říka něco jiné a to necelých 600, BH píše 2125 vs. armory 2k. I když je armory v malé odchylce, tak to není odchylka v řádu stovek. Takže co to má do háje znamenat? Nehledě na to, že neumí postnout ani odkaz na armory a talent build.

19Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Fri Apr 30, 2010 3:13 pm

caman

Boxerman napsal:Moc nevěřím že se tento chlapec bude rovnat ostatním healerům v naší gildě:-) + do toho se umět hýbat,chodit do portu atd atd..+mi prijde ze holy priestu uz je dost
Neutral
Sad myslim ze vas nezklamu Smile

20Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Fri Apr 30, 2010 3:15 pm

caman

Quake napsal:Přesto, že jich máme dost, tak jsou mnozí z nich jen víkendový hráči a na raidy aktivně nechodí. Myslím, že by se nějaký ten holy priestík ještě hodil, ale nevím, jestli zrovna tohle bude šťastná volba. Staty co sem vypsal, jsou řádově vyšší než reálné na armory. Manaregen píše 700, přitom armory říka něco jiné a to necelých 600, BH píše 2125 vs. armory 2k. I když je armory v malé odchylce, tak to není odchylka v řádu stovek. Takže co to má do háje znamenat? Nehledě na to, že neumí postnout ani odkaz na armory a talent build.
aha tk rto teda sory no ale jako myslim ze byhc vas nezklamal Smile

21Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Fri Apr 30, 2010 3:16 pm

caman

caman napsal:
Quake napsal:Přesto, že jich máme dost, tak jsou mnozí z nich jen víkendový hráči a na raidy aktivně nechodí. Myslím, že by se nějaký ten holy priestík ještě hodil, ale nevím, jestli zrovna tohle bude šťastná volba. Staty co sem vypsal, jsou řádově vyšší než reálné na armory. Manaregen píše 700, přitom armory říka něco jiné a to necelých 600, BH píše 2125 vs. armory 2k. I když je armory v malé odchylce, tak to není odchylka v řádu stovek. Takže co to má do háje znamenat? Nehledě na to, že neumí postnout ani odkaz na armory a talent build.
aha tk rto teda sory no ale jako myslim ze byhc vas nezklamal Smile
Tak mi aspon dejte sanci to zkusit a kdyz bude semnou nejaky problemy tk me kicknete ale myslim ze zadne nebudou

22Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Fri Apr 30, 2010 3:19 pm

caman

Boxerman napsal:Moc nevěřím že se tento chlapec bude rovnat ostatním healerům v naší gildě:-) + do toho se umět hýbat,chodit do portu atd atd..+mi prijde ze holy priestu uz je dost
Neutral
Tk aspon mi dat sanci a ucrcite vas nezklamu

23Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Fri Apr 30, 2010 3:41 pm

Vesemir

No,snahu určite máš to je vidieť What a Face

24Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Fri Apr 30, 2010 3:46 pm

lorain

lorain

dobra, pokud maš tu snahu, skus si mě odchitit ve hře:P uvidime jak ti to pujde:D
buď na nick lorain nebo esencej....

25Caman-Prist :) Empty Re: Caman-Prist :) Fri Apr 30, 2010 4:26 pm

Monse

ak sa chces snazit, tak to skusme takto

1. urobit exalted u aldor/scryers
2. vitality na boticky
3. craftnut trinket z alchemky (shatar revered + SSO exalted), je radovo daleko lepsi ako ten zo ZA (i ked mozno budes namietat, ze 432 za 2 minuty je hafo, ale 40% bonus z mana potky ti to vynahradi a navyse budes mat konstantne vyssi BH, teraz neviem okolo 120 to je myslim) - celkovo tento trinket je na urovni asi az mementa z Illika, takze ho zajtra menit isto nebudes

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: