Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Funstorm

+6
lorain
Drobec
Monse
frezar
xenasvk
Fun
10 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Funstorm Empty Funstorm Tue Apr 27, 2010 7:58 pm

Fun

Nickname: Funstorm
WoW hraji: 2 roky

Class: Shaman
Race: Tauren
Main Spect: Restoration
Za tuto postavu hraji: 2 roky
Played postavy: 44 days,7 hour

Zkušenosti:ZA,KZ,SSC(krom kapra),EYE(jen Void a Astra),HS,SWP(prvni 2 bossove 3 progress),BT(jen Najentus,Supremus,Akama,Council),

Talent build: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&shaman&0000000000000000000050002000000000000000055235001255310515321
odkaz na Armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Funstorm&realm=Narnias

Staty: (UNBUFFED)

HP:9165
MANA:11001

Bonus Heal: 2226
Mana regen: 283
Crit chance: 10.51%
Spell haste: 146

Profese: JWC
Sekundární: mining,herbalism

Chybí ti nějaké enchanty nebo gemy ? NE
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Eternity: rozpad
Přoč chceš jít právě k nám ? nejlepší pve g na serveru
Co nám můžeš nabídnout ? nevim Very Happy nejspiš asi kvalitní healy Very Happy
Kolik hodin průměrně denně strávíš hraním wow ? 4-5
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? McPrasak,Kira jestli si na mě pamatuje Very Happy
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ? nou problemo

Město: Hrádek ve Slezsku
Věk: 18
Večerka: 11-12

Něco o mě: študent,baví mě hrát wow, drtit bosse ve wowku a moji mladou Very Happy , hraju na baskytaru...

2Funstorm Empty Re: Funstorm Wed Apr 28, 2010 2:03 am

xenasvk

xenasvk

ja som PRO, snad budes v nasich radoch healerov podporou a nie podopierany Very Happy

3Funstorm Empty Re: Funstorm Wed Apr 28, 2010 2:04 am

frezar

frezar

eq solidní.. sham se hodí, čas ukáže

zatím PRO

4Funstorm Empty Re: Funstorm Wed Apr 28, 2010 2:04 am

Monse

ja mam pocit, ze by sa mohlo uz uvazovat o stop stave pre shamanov, 8 shamanov na raid mi pride vela a bude to horsie si myslim

5Funstorm Empty Re: Funstorm Wed Apr 28, 2010 2:18 am

Drobec

Drobec

ZA

6Funstorm Empty Re: Funstorm Wed Apr 28, 2010 2:18 am

lorain

lorain

ja jsem taky PRO

7Funstorm Empty Re: Funstorm Wed Apr 28, 2010 2:50 am

galloper

galloper

Hmm resto shamikov sice je uz vcelku pozehnane ale celkovo heal trochu zaostava + by nemusely chodit dmgery za heal ale prave naopak Very Happy

btw. uz to ted nebudem zrovnavat, ledva vidim, ale nebol by fajn neck za repku s isle, kedze mas aldor dava to docela slusny boost a casty proc vdaka chainom, myslim ze to stoji za hriech odskusat Very Happy

8Funstorm Empty Re: Funstorm Wed Apr 28, 2010 8:43 am

Thali

Thali

PROTI-

Kdyz uz healer, tak rozhodne ne shaman. Myslis, ze v guilde uz je preshamanovano a to me zacina srat Mad

9Funstorm Empty Re: Funstorm Wed Apr 28, 2010 11:29 am

Monse

dobre thali, aspon niekto sa zabudil, ja len doplnim: ked healer, tak jedine palat

10Funstorm Empty Re: Funstorm Wed Apr 28, 2010 12:34 pm

Cocus

k tomu co mas rad jsi zapomnel pridat: rad si delam zadek z ostatnich lidi a kazim jim hru, sry moje zkusenosti...PROTI

11Funstorm Empty RE: Funstorm Wed Apr 28, 2010 3:00 pm

Quake

Quake

Takže, tvůj EQ je docela v pohodě, usoudil jsem z něho, že nenosíš jen bezmyšlenkovitě nějaké věci, ale snažíš se z EQ vytáhnout co nejvíce a umíš si spočítat, co tě vyjde lépe...viz. S4 chesta, kterou by ti mohla vytknout kdejaká lama, přitom je ta S4 daleko lepší než třeba chesta az 100 BoJ. Takže tím si u mě získal veliké plus. Resto shamanů máme sice poměrně dost, ale když jsme si naše resťáky prošli s vedením, tak si myslím, že se jedno místečko ještě najde. Pravděpodobně bude ale na nějakou dobu poslední, takže sI toho važ Smile Tak či onak se tímto alespoň uleví takové Notorce, která už delší dobu naříká, že chce chodit za cokoli jiného, jen ne healovat Very Happy a vzhledem k tomu, že už má poměrně dosti pěkně poequipovaného balance druida, kterého teď guilda potřebuje, tak řešení vidím právě zde Smile, alespoň si bude moci užít za altíka Razz

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: