Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

schyza-firemag

+10
Immortalis
Verunka
Notorious
Coursedone
Monse
dJn3o
lorain
Ljuderendann
xenasvk
schyza
14 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1schyza-firemag Empty schyza-firemag Tue Dec 29, 2009 5:33 pm

schyza

schyza

Nickname : schyza
Class : Mage
Race : troll
pohlavie: female :-D

WoW hram :5 rokov ale mal som nejaky ten rocik pauzu
Za tuto postavu hram : pomaly to bude rok

Zkusenosti : 5 many-vsetky 10 many kara FC, ZA-FCokrem JANA, 25 many grull FC, SSC-Hydros a lady, BT 2ja bossovia.. vela skusenosti s 25 nemam lebo som nebol este v dobrej guilde

Talent build : PVE 11/47/3

Health/HP:7733
Mana/MP:8951

Bonus Damage: 1026
Hit Rating: 113
Crit Rating: 26%
Haste Rating:63
Mana regen:217

Stručný popis EQ:
Equip :ramena, headku a belt som si usil sam, ostatne vacsinou badge, nieco mam aj zo ZA a stafu mam z kara kazdopadne je to lepsie ako T4

Stav enchantov:som enchanter tak sa snazim mat vsetko naj a mam tail tak mam ench na gatiach a na headke a ramenach mam enchanty za repku, samozrejme vsetky su tie naj :-D

Stav gemov:vacsinou mam gemy z hero dungov ?

Prečo si odišiel/la z minulej guildy a aká guilda to bola: no len preto ze sa rozpadla :-(

Prečo chceš íst práve k nám?: Lebo je tam byvali RL z guildy kde som bol a vravel ze ste dobra guilda a samozrejme chcem chodit 25 many.

Poznáš niekoho z DL ? Pokial ano, tak koho?: na tuto otazku som uz odpovedal byvali raidleader DJneo

Je pre teba problém používat VT ( ventrilo )? nie! Rad sa porozpravam

Kolko casu stravis denne pri wow a v akych casovych intervaloch? ako kedy ale kedze som vysokoskolak tak kym nemam zapocty alebo skusky tak tu mozem byt

Do kedy hravas , kedy mas vecierku? CO? co je to vecierka?

Profesie:tail, ench a teraz som zacal JVL
Sekundárne:mal som skin ale vymenil som za JVL
Vek:22
Mesto:lucenec ale vacsinou som v Brne, studujem tam

A k PVP zacinam hrat aj pvp ale zatial mam len S2headku a S3 rukavice

Nieco o tebe:Dost o sebe som uz spomenul pred tym ale tak mam rad pivo a sex ale to mi asi wow-ko neda:-P ale ked mam volny cas tak ho travim bud pri pc alebo von s kamosmi

2schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Wed Dec 30, 2009 9:30 am

xenasvk

xenasvk

mozno by som bol aj PRO, staty nie su najhorsie... ale to je na nasich magoch, nech povedia, ci by sa uplatnil a ci by sa zmestil do raidov... hlavne slovo ma CM...

3schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Wed Dec 30, 2009 3:33 pm

Ljuderendann

Ljuderendann

co já vím.. mágú je dost, ale nechce sa im progresovat.. a týto staty rozhodne nejsú na súčasný progres..

4schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Wed Dec 30, 2009 6:41 pm

lorain

lorain

no eq dostatecny pokud mas chut a cas progresovat jsem PRO

5schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Thu Dec 31, 2009 4:32 pm

dJn3o

dJn3o

Jak již Schyza řekl známe se ze Scarlet Crusade (kde jsem dělal RL), s tímto člověkem nebyl nikdy problém, co se mu řeklo tak buď udělal nebo se snažil dělat, rozhodně poslouchal co se má dělat.
Co se týče jeho EQ, jak již sám řekl má respektive Zul Aman EQ, ale co vím tak i s tím umí dobře hrát a sám jsem to viděl.
Zkušeností moc nemá, ale rád se přiučí co vím, takže za mě jednoznačně PRO

6schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Thu Dec 31, 2009 8:27 pm

Monse

brain on >> nabiflovane taktiky, x-krat potvrdene a ZA hadry su dostacujuce na hyjal/BT

7schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Fri Jan 01, 2010 2:39 am

Coursedone

Coursedone

Magov (a naozaj dobrych) je uz v gilde viac nez dostatok a neaktivita je sposobena blizkostou silvestra a sviatkov a podobne
Ak sa znic zopar naloguje a ver mi ze maju EQ daleko presahujuci ten tvoj aj tak sa nedostanu na raid seci - prirodzena konkurencia DDD

Nehovorim ze si uplne na nic ale v momentalnom progrese (SWP)
nam nemas co ponuknut lebo hned niekolko altov ti moze velmi uspesne konkurovat a zopar znich je aj lepsich o mainoch sa nebaviac

Aj keby si bol do gildy prijaty je takmer nulova sanca ze by si sa dostal na raid - to by musela byt vzacna zhoda okolnosti

Magov je naozaj ale naozaj dostatok takze latka pre prijatie je naozaj vysoko a vpodstate ti ani namam co povedat mozno iba skusit vymenit dageru za badge a offhendu popripade skusit nejake veci z tailoringu zo SWP to ta trocha boostne
Dalej pozeram ze ides s gemami asi dost kruto do DMG
co na fire maga neni zla vec ale predsa aj fire magovi sa zide crit - tych 26% v zaklade je pri fire naozaj dost malo
To mi inak pripomina ze musim upgreadnut min kriteria v prihlaske ale to je debata na inokedy

Este by som to mozno hned nezatvaral dobrym myslienkam som otvoreny ale za mna zatial Proti

8schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Fri Jan 01, 2010 1:43 pm

Notorious

Notorious

Když sem byla s altem v jiný guildě (Dark Pack) a ty si tam byl s náma tak si se vydával za holku, popř. postava změnila majitele, co je na tom pravdy?

9schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Sat Jan 02, 2010 12:11 am

Verunka

Verunka

TAky znám Schyzu z bývalé guildy a myslím si, že je to v pohodě hráč. Já bych byla PRO, aby se přijal aspoň další známá tvář. Smile

10schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Sat Jan 02, 2010 3:46 am

schyza

schyza

To ze za tuto postavu hralo dievca je pravda, bolo to moje dievca(a este aj je :-P) ale koli studiu nema na to vela casu tak uz nejaky cas hravam ja.

11schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Sat Jan 02, 2010 3:47 am

schyza

schyza

a mam este otazku, kto ma rozhodujuce slovo pri prijmani?

12schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Sat Jan 02, 2010 4:57 am

Immortalis

Immortalis

Ja jsem pro, zaznelo tu dost kladne hodnoceni co se byvale guildy tyce, eq bych nevidel tak marne ale hlavne je tu zajem o PVE a pokud jsem dobre pochopil i dlouhodobe raidovani. Ale nez Ti dam sve PRO mam malou otazecku, neni DL jen prestupni stanici nez se Tva pritelkyne vrati k wow? Jinak nevidim problem a az na tuto malickost jsem PRO Twisted Evil

13schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Sat Jan 02, 2010 5:04 am

schyza

schyza

no ja som nikdy ziadnu guildu noeopustil len tak a priatelka hrava este obcas ale nie nejak aktivne takze odpoved na tvoju otazku je nie

14schyza-firemag Empty RE:schyza-firemag Sat Jan 02, 2010 12:58 pm

Jehnátko

Jehnátko

hmm pekne samy novy hraci vidim ze maj chut se vyjadrovat dobre no u tohodle typka ma hlavni slovo course takze se proklonim k nemu neutral

15schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Sat Jan 02, 2010 2:04 pm

dJn3o

dJn3o

No myslím si že Schyzovi, nebude nikterak vadit když se nedostane na 1. T6 raid co bude, myslím si že bude spokojenej když bude přijímán když bude potřeba, a co se týče ostatních raidů, na T5 raid si myslím může klidně jít.
A myslím že by nebylo špatný pokec na VT Razz jak u mýho přijetí Very Happy

16schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Sat Jan 02, 2010 7:40 pm

Coursedone

Coursedone

dJn3o napsal:No myslím si že Schyzovi, nebude nikterak vadit když se nedostane na 1. T6 raid co bude, myslím si že bude spokojenej když bude přijímán když bude potřeba, a co se týče ostatních raidů, na T5 raid si myslím může klidně jít.
A myslím že by nebylo špatný pokec na VT Razz jak u mýho přijetí Very Happy

No a prave to je ten problem

Ja nijak nespochybnujem ze by snim nebola sranda a netvrdim nebodaj ze je tvorca problemov len proste nie je hrackymi kvalitami na takej urovni aby vyhovoval poziadavkam ktore su pre tento moment cekom opravnene

Ked uz odhliadnem od toho ze magov je dostatok tak jedine T5 instanciu chodime asi SSC a to viac menej s altami lebo tam ludom na mainov aj tak nic nepada a aspon je sranda

Keby bolo dopredu jasne ze zasa je tu dalsi novy main ktory bude brat veci do mainu tak ten raid asi ani nezlozime lebo polovica hned odmietne ist s odovodnenim ze aj tak to vyzera zasa ten main a druha polka sa pocas toho sikovne odloguje a doticnym magom v parte zostanes Dj akurat tak ty DDD

Taketo problemy sme tu uz mali a aj keby nie momentalne chodime tak zalostne malo T5 raidov ze nema kde nabrat EQ lebo tie raidy proste teraz moc nechodime a nemozes si nahovarat ze koli 1 magovi bude 24 ludi chodit par dni low instancie aby nahrabal EQ tak to proste nefunguje

Pokial by teraz leavli 1-2 magovia mozno by sa naslo miesto ale aj tak by to bolo o hubu ale momentalne mam v stave magov jasno:
Viac menej full - podmienka pre prijatie
- EQ na urovni min+- T6 + dobre referencie
Dobrych magov mame totiz dost tak si mozme vyberat

Na zaver este podotknem ze som ocakaval a stale ocakavam hlavne nazory ostatnych magov a CM

17schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Sat Jan 02, 2010 8:09 pm

Kelinicuss

Kelinicuss

I přes moji pve neaktivitu se mi zdá že je mágů zatím dost. za mě NEUTRAL

18schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Sun Jan 03, 2010 3:38 pm

schyza

schyza

Ja som to ani neocakaval ze by sa koli mne skladala cela 25 grupa, ale bol by som rad u vas aj ked som si vedomi ze moj eq nieje dostatocny na sucastny progress no tak dufam ze sa uz coskoro rozhodnete a inak stastny novy rok vsetkym uz vas v guilde :-D

19schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Sun Jan 03, 2010 3:44 pm

Thali

Thali

Po poslednim prispevku se mi libi Very Happy Ja jsem pro...halvne uz ho chudaka uzavrete

20schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Sun Jan 03, 2010 4:11 pm

schyza

schyza

ze vraj chudaka, dik :-P

21schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Tue Jan 05, 2010 2:44 pm

Coursedone

Coursedone

Myslim ze uz to je otvorene dost dlho a seci ktory mali v plane sa vyjadrit tak spavili
jediny pozitivny argument tu vidim ze je stebou sranda na VT
Nemas este maga plne zvladnuteho a vpodstate ziadne skusenosti
Dalej mi uz zostava len ako vysvetlenie sa odvolat na 2 predchazajuce posty a vyniest konecny verdikt z mojej strany

PROTI

22schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Wed Jan 06, 2010 12:27 am

schyza

schyza

teda konecny verdikt z tvojej strany je konecny verdikt celkovo? Myslim tym ze ci si GUM alebo ako to mam chapat

23schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Wed Jan 06, 2010 1:53 am

Ljuderendann

Ljuderendann

ani ne tak gum, jak skurej náborový dústojník pro mágú..

24schyza-firemag Empty Re: schyza-firemag Wed Jan 06, 2010 2:30 am

schyza

schyza

aha no tak dik a vela stastia v progrese

25schyza-firemag Empty RE: Schyza Wed Jan 06, 2010 5:44 pm

Quake

Quake

Coursedone napsal:

Keby bolo dopredu jasne ze zasa je tu dalsi novy main ktory bude brat veci do mainu tak ten raid asi ani nezlozime lebo polovica hned odmietne ist s odovodnenim ze aj tak to vyzera zasa ten main a druha polka sa pocas toho sikovne odloguje a doticnym magom v parte zostanes Dj akurat tak ty DDD

Curse, to co si napsal, je totální blbost... což je asi způsbeno tím, že se sám v poslední době raidu ve velké míře neúčastníš. O T5 tokeny pro mága je zájem srovnatelný asi jako o Nether Vortexy, kterých máme v bance přes 150. Takže T5 tokeny prodávám vendorovi za 5g.

EQ hráče je podle mého spíše podrůměrný, a rozhodně není dostatečný pro HS, či jiné T6 raidy. Pokud už ho vzít, tak z hlediska jeho schopností a především věku, který mu dovoluje hrát a porgresovat do pozdních hodin a ne chodit spát v 22hod, jak tomu bývá u pár jedinců, kvuli kterým musíme končit předčasně s raidy.

Můj názor je prozatím NEUTRÁLní a tvoje přihláška bude uzavřena po nejbližší poradě, takže ještě neveš hlavu.

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra: