Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Oscar - rogue alt (Cobby)

+3
psychaz
Jehnátko
brenak
7 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Oscar - rogue alt (Cobby) Empty Oscar - rogue alt (Cobby) Fri Dec 25, 2009 2:42 am

brenak

Nickname : Oscar
Class : Rogue
Race : UD

Talent build : PVE 17/43/0
WoW hraji : 2-3roky
Za tuto postavu hraji : 1 rok ..

Zkušenosti : Ovladam vsechny taktiky a fáze u bossů .. za svou karieru wow jsem prosel vsechny dungy na TBC..

Staty :(unbuffed)
HP: 11564
Mana :
Energy : 110
Rage : -

Attack power : 1820
Hit rating : 120
armor : 4536
crit : 39.26%
BH :
BD :
spell penetration :
spell haste :
Defense :
dodge : 28.96 %
parry : 0
resillience : s pvp eq 426

Stručný popis EQ:
Equip : Pvp .. ale neni problem dofarmit .. Aktivni jsem až moc .. wow hraji 4 roky takze by nemnel byt problem Wink

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
Ressurection Sickness , dmnce

Přoč chceš jít právě k nám ?
Chci se na neaky cas prekopat na pve a raidovat

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
Besstie

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
neni problem ..

Profese :
Enchanting 375 , FA 375

věk : 18
město : Olomouc

Něco o mě : Student stredni skoly , wow hraji 4 a pul roku .. na rogue v pvp jedu 2v2 only 2100+ , pve- Vysoke zkusenosti , Offi raidovani v minulosti , Obeznámen se vsemi taktikami ..

2Oscar - rogue alt (Cobby) Empty RE:Oscar - rogue alt (Cobby) Fri Dec 25, 2009 2:45 am

Jehnátko

Jehnátko

hmm cobby resto druid videl sem pvp eq nevim jak si na tom z pve ale bohuzel roguna to opravdu ne low hit low ap naopak hodne velkej crit coz je klasika pvp hrac takze rozhodne proti skus spis prihlasku za druida treba ti vyjde lip roguna urcite ne Smile

3Oscar - rogue alt (Cobby) Empty Oscar Sat Dec 26, 2009 2:44 am

psychaz

psychaz

Opravdu nechápu proč si dáváj lidi přihlášku s PvP postavou, LOW staty a rogun mame dost PROTI

Naposledy upravil psychaz dne Sat Dec 26, 2009 1:15 pm, celkově upraveno 1 krát

4Oscar - rogue alt (Cobby) Empty Re: Oscar - rogue alt (Cobby) Sat Dec 26, 2009 11:57 am

warrcze

Proti byl jsem s ním hero choval se jako blb myslím že imortalis v oč jde...

5Oscar - rogue alt (Cobby) Empty Re: Oscar - rogue alt (Cobby) Sat Dec 26, 2009 12:09 pm

Immortalis

Immortalis

warrcze napsal:Proti byl jsem s ním hero choval se jako blb myslím že imortalis v oč jde...
Mno mam tech hero nabehanych vis s "trashem z worldu" pac kdyz se nudim nejdu BG jako vetsina ale farmim nebo hero. Ale vetsinou se najde nejakej clovek co dela problemy a tento nick mi neco rika... Nicmene toto je PVE guilda a ne jako nektere jine guildy guilda altu ale mame tu MAIN POSTAVY s full epic PVE eq. S touto postavou to zkus v Pikachu powa, myslim ze pro ne budes kvalitnim prinosem, ale nas bys brzdil...
Za me PROTI Evil or Very Mad

6Oscar - rogue alt (Cobby) Empty Re: Oscar - rogue alt (Cobby) Sat Dec 26, 2009 3:19 pm

Coursedone

Coursedone

Dobre vidim - Alt ???
To si snad robi srandu vyzerame ako gilda pre altov PVPckarov ???
Ako tu bolo spomenute - Pikachu powa je pre teba aj tvojho alta idealna
Inak jehne co by si povedal nato spravit tiz v prihlaske najake mnimalne staty pre rogny alebo vseobecne generalne minimalne staty - napriklad hit a podobne tym by sa PVP odfiltrovalo

7Oscar - rogue alt (Cobby) Empty RE: Cobby Sun Dec 27, 2009 1:37 pm

Quake

Quake

Je otázkou, jak je myšlena tato přihláška. Buďto chce jít dotyčný k nám normálně, ale chce, aby jeho main byl roguna, nebo chce mít u nás jenom ALTa, což je nepřípustné. ALTy do guildy nepřijímáme, na tohle je ideální Empire a podobné guildy, kde má alta každý druhý. Když už přihlášku, tak s main postavou, případně se potom dá domluvit, která z tvých postav bude v guildě mainem. Dopředu ti ale říkám, že rogun máme dostatek, navíc tvůj EQ je spíše podprůměrný, takže bych to viděl na druida, jelikož resťáků máme méně. Rozmysli se a kdyžtak hoď přihlášku normálně za maina, takhle bohužel...

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: