Nickname : Theboxerman
Class : Druid
Race : tauren
Talent build : podle potreby
WoW hraji : 3 roky
Za tuto postavu hraji : 3roky
Zkušenosti : všechny raidy
Staty :
Resto - mám cca 2400 bh unbuffed full t6 mimo chest chybí mi max memento z ilíka.
Balance - 1200-1300 spell dmg 2*t6 1*t5 2*s4 zbytek badge dps bez bufu 1000+
Feral - 50% crit a x tisíc AP jako feral dmg (full S4 + nejaky věci ze Zul aman a podobne) dps unbuffed cca 1200-1300
tank - nejslabsi eq, 48% dodge a 16-18k hp unbuffed (nejsem si jisty kolik presne) umím držet Agro, na tanka mam nejaky t4ky.1*t5 crafted veci a podobne.do hyjalu nebo bt jako offtank no problem:)
IQ : 135+
popid eq viz výše. na vše ful epic,většinou t5+
nechybi mi enchy,mam pve i pvp na vsechny talenty.
gemy mi nechybi.
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
V poslední době nabrali spoustu noobů , a neprisla mi jako dobry kolektiv.z toho duvodu jsem nechodil raidy,pac raidy s lidma, kteri se neumi chovat a maj kolikrat iq houpajiciho se kresla , chodit raidy nechci.dostal sem kick pro pve neaktivitu.a vubec me to nesere:-)
Přoč chceš jít právě k nám ? s pár lidma od vas sme se videli na srazu a jste jedna z mala gild ktera chodi v pve stale t6 raidy.
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
ne,ani ts.
Profese : mam na ruznych altech vsechny profese vetsinu enchu a primo na druidovi umim napr epic dmg kit na meele
sekundární : FA 375,
věk : 20
město : Kroměříž
Class : Druid
Race : tauren
Talent build : podle potreby
WoW hraji : 3 roky
Za tuto postavu hraji : 3roky
Zkušenosti : všechny raidy
Staty :
Resto - mám cca 2400 bh unbuffed full t6 mimo chest chybí mi max memento z ilíka.
Balance - 1200-1300 spell dmg 2*t6 1*t5 2*s4 zbytek badge dps bez bufu 1000+
Feral - 50% crit a x tisíc AP jako feral dmg (full S4 + nejaky věci ze Zul aman a podobne) dps unbuffed cca 1200-1300
tank - nejslabsi eq, 48% dodge a 16-18k hp unbuffed (nejsem si jisty kolik presne) umím držet Agro, na tanka mam nejaky t4ky.1*t5 crafted veci a podobne.do hyjalu nebo bt jako offtank no problem:)
IQ : 135+
popid eq viz výše. na vše ful epic,většinou t5+
nechybi mi enchy,mam pve i pvp na vsechny talenty.
gemy mi nechybi.
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
V poslední době nabrali spoustu noobů , a neprisla mi jako dobry kolektiv.z toho duvodu jsem nechodil raidy,pac raidy s lidma, kteri se neumi chovat a maj kolikrat iq houpajiciho se kresla , chodit raidy nechci.dostal sem kick pro pve neaktivitu.a vubec me to nesere:-)
Přoč chceš jít právě k nám ? s pár lidma od vas sme se videli na srazu a jste jedna z mala gild ktera chodi v pve stale t6 raidy.
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
ne,ani ts.
Profese : mam na ruznych altech vsechny profese vetsinu enchu a primo na druidovi umim napr epic dmg kit na meele
sekundární : FA 375,
věk : 20
město : Kroměříž