Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Theboxerman - Druid

+7
pipatko
kxann
Jehnátko
Kelinicuss
galloper
Sajdi
Boxerman
11 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Theboxerman - Druid Empty Theboxerman - Druid Mon Dec 21, 2009 2:53 pm

Boxerman

Nickname : Theboxerman
Class : Druid
Race : tauren

Talent build : podle potreby
WoW hraji : 3 roky
Za tuto postavu hraji : 3roky

Zkušenosti : všechny raidy
Staty :
Resto - mám cca 2400 bh unbuffed full t6 mimo chest chybí mi max memento z ilíka.
Balance - 1200-1300 spell dmg 2*t6 1*t5 2*s4 zbytek badge dps bez bufu 1000+
Feral - 50% crit a x tisíc AP jako feral dmg (full S4 + nejaky věci ze Zul aman a podobne) dps unbuffed cca 1200-1300
tank - nejslabsi eq, 48% dodge a 16-18k hp unbuffed (nejsem si jisty kolik presne) umím držet Agro, na tanka mam nejaky t4ky.1*t5 crafted veci a podobne.do hyjalu nebo bt jako offtank no problem:)

IQ : 135+

popid eq viz výše. na vše ful epic,většinou t5+
nechybi mi enchy,mam pve i pvp na vsechny talenty.

gemy mi nechybi.

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ?
V poslední době nabrali spoustu noobů , a neprisla mi jako dobry kolektiv.z toho duvodu jsem nechodil raidy,pac raidy s lidma, kteri se neumi chovat a maj kolikrat iq houpajiciho se kresla , chodit raidy nechci.dostal sem kick pro pve neaktivitu.a vubec me to nesere:-)
Přoč chceš jít právě k nám ? s pár lidma od vas sme se videli na srazu a jste jedna z mala gild ktera chodi v pve stale t6 raidy.

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
ne,ani ts.

Profese : mam na ruznych altech vsechny profese vetsinu enchu a primo na druidovi umim napr epic dmg kit na meele
sekundární : FA 375,

věk : 20
město : Kroměříž

2Theboxerman - Druid Empty Re: Theboxerman - Druid Mon Dec 21, 2009 2:58 pm

Sajdi

Sajdi

PRO,resto druida MAINA by to chtelo BTW ja chci byt taky tak chytry Very Happy a ve ktere guilde ze jsi to byl predtim ?? a jak dlouho muzes raidovat Very Happy

3Theboxerman - Druid Empty Re: Theboxerman - Druid Mon Dec 21, 2009 3:02 pm

Boxerman

God.. znal jsem tam akorat jackala a po prechodu sargu na narn tu moje stara gilda nebyla..tak jsem musel najit neco novyho:)

4Theboxerman - Druid Empty Re: Theboxerman - Druid Mon Dec 21, 2009 3:03 pm

Boxerman

Je mi 20 a jsem na vysoké.můžu raidovat 25 hodin denně;-)

5Theboxerman - Druid Empty Re: Theboxerman - Druid Mon Dec 21, 2009 3:18 pm

galloper

galloper

cuz kedy budes prosimta v hre? hodim nejaky rychly inspect Smile

6Theboxerman - Druid Empty Re: Theboxerman - Druid Mon Dec 21, 2009 3:51 pm

Kelinicuss

Kelinicuss

resto se hodí Very Happy PRO

7Theboxerman - Druid Empty RE:Theboxerman - Druid Mon Dec 21, 2009 4:11 pm

Jehnátko

Jehnátko

tak za mne PRO je to trosku este lamka ale neco u nas pochiti a bude to v pohode Smile

8Theboxerman - Druid Empty Re: Theboxerman - Druid Mon Dec 21, 2009 4:17 pm

kxann

kxann

takovouhle prihlasku si ja predstavuju , zadny zbytecny protahovani linkama na itemy apod.
a vzhledem k tomu ze v guilde je uz ted jen Freza tak PRO(ale mufnaka v restu neda nikdo Very Happy )

9Theboxerman - Druid Empty Re: Theboxerman - Druid Mon Dec 21, 2009 4:36 pm

pipatko

pipatko

Hele, mohl by někdo vyškrtnout tu kolonku IQ ze vzorový přihlášky? Smile Já pak mám depky, že jsem jediný pablb v guildě Very Happy jak se sem hlásí samí géniové Very Happy

10Theboxerman - Druid Empty Re: Theboxerman - Druid Mon Dec 21, 2009 5:18 pm

Thali

Thali

Ta krize PvE se tyka celeho serveru. Ano, i my ji mame. Jsme mozna nejcasteji chodici guilda, jsme nejdal v progressu, ale i tak ted nechodime kazdy den raid (ikdyz nas je 18 online, kteri by sli, ale proste neni zbyvajicich 8 clenu).

Na srazu jsi uricte s klukama mluvil, cili vis, ale nechci, abys byl prijat a za tyden leavl, ze se malo chodi.

Jsuo vanoce, plno lidi si dava pauzu

11Theboxerman - Druid Empty Re: Theboxerman - Druid Mon Dec 21, 2009 9:54 pm

Boxerman

Hele ja sám mám ted problém s pc a pve nepotrebuju kazdy den. mam rozm*** grafiku a jsem rad ze kolikrat po pul hodine spustim wowko:( v raidu na bosovi i kdyz mam nulovy detajly a efekty mam malo fps a ten muj heal by nebyl to pravy orechovy.. kdybych chtel po tydnu leavnout tak si nedavam prihlasku a za2) ja v podstate zadny eq uz nepotrebuju takze na raidech ani moc lootovat nemam co:) ale rad pomuzu a podivam se obcas na nejaky ty darebaky

12Theboxerman - Druid Empty Re: Theboxerman - Druid Mon Dec 21, 2009 11:51 pm

Drobec

Drobec

pipatko napsal:Hele, mohl by někdo vyškrtnout tu kolonku IQ ze vzorový přihlášky? Smile Já pak mám depky, že jsem jediný pablb v guildě Very Happy jak se sem hlásí samí géniové Very Happy
ale pipaku neboj oficialne ma nad 130IQ len 2% populacie tak never každemu čo si sem napiše že ma 135+ a pod že tolko ma to ti možno vide tak z IQ testov na nete Cool

13Theboxerman - Druid Empty Re: Theboxerman - Druid Tue Dec 22, 2009 11:59 am

lorain

lorain

PRO

14Theboxerman - Druid Empty RE: Theboxerman Wed Dec 23, 2009 11:46 am

Quake

Quake

Napiš si tomu galloprovi o inspect, ať to můžu uzavřít Smile

15Theboxerman - Druid Empty Re: Theboxerman - Druid Thu Dec 24, 2009 2:04 pm

galloper

galloper

Tak dnes som dal inspect aj s krysem, zhodli sme sa na tom ze postaci dorobit dva enchy a sme jednoznacne pro
Takze poprosim o lock ttopicu a nasledne prijatie , dik Smile

16Theboxerman - Druid Empty RE: Theboxerman Sun Dec 27, 2009 12:57 pm

Quake

Quake

Inspect proběhl i z mé strany, EQ je dostačující, restodruidů je aktuálně méně a CM je pro, takže mu šanci dám...

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: