Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Dimenze- (Nakaschi)

+11
Lhikan
xenasvk
Haabo
kxann
Jehnátko
Neferian
lorain
Ciri
Sajdi
Han
Nakaschi
15 posters

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 2]

1Dimenze- (Nakaschi) Empty Dimenze- (Nakaschi) Sat Oct 17, 2009 10:10 pm

Nakaschi

Nakaschi

Mag
7000hp
10100 mana
1100 Spdmg
20 crit
130 hit
Eq t4 +

Nechci k vam kvuli Eq jen se vratit za starymi hraci a udrzovat kontakty .
vestina lidi mne zna tak to nepisu strucne (chci vedet jestli by tady nekdo o mne stal za maga)
A abych mohl svama kecat na Vt preci Very Happy

2Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sat Oct 17, 2009 10:41 pm

Han

Han

Hej, jako je to dobře stručný. Upřímně, já se v těch statech moc nevyznám, ale vim, že jsem s tebou byl jednou náký hero. Build jsi měl takovej zajímavej..nákej arcafire a k tomu jsi to i tak nák záhadně castil, ale dmg byl v poho. Spíš v poho+ Smile

A ted moje druhá část a to proto, že tě znám. Hej každej dělá chyby a i já jsem leftnul gildu a dostal jsem znova šanci, tak proč ne někdo, kdo taky udělal píčovinu Smile jsem PRO

3Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sat Oct 17, 2009 10:43 pm

Sajdi

Sajdi

špiony nepotrebujeme PROTI ,natahovani bossu a ja nevim co,neni za potrebi to opet zazivat Mad Mad

4Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sat Oct 17, 2009 10:44 pm

Ciri

Ciri

kto zazil casy ked si bol v guilde tak bude asi PROTI a kto nezazil tak tomu odporucam aby bol PROTI, takze moj nazor PROTI Wink

5Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sat Oct 17, 2009 11:09 pm

Nakaschi

Nakaschi

Spiony? to se trochu pletes rekni kdy se, o vas neco spatnyho rek ? Akorat se vas vzdycky vsude zastavam

6Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 12:47 pm

lorain

lorain

stary znamy nakaschi:) rad te tady vidim s přihlaškou, sajdy nevim jak ty, ale zrovna tento člověk proti nam nikdy nic špatneho neřekl...
ja sem PRO

7Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 12:57 pm

Sajdi

Sajdi

Loraine co vim, vim Smile

8Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 12:58 pm

Neferian

Neferian

Ten člověk je nevypočítatelný Very Happy ale když nebudu počítat areny proti němu, tak napokec napohodu, za mě Pro

9Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 2:10 pm

lorain

lorain

tak jo, ja ti to neberu...

10Dimenze- (Nakaschi) Empty re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 2:18 pm

Jehnátko

Jehnátko

znam ho v realu v poho nevim za mne neutral necham na ostatnich

11Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 2:40 pm

kxann

kxann

PROTI magu je dost+sou aktivni,ale pokud ho chcete vzit kvuli tomu ze je to kamarad nebo neco tak to zavani protekci!! Very Happy

12Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 2:46 pm

Nakaschi

Nakaschi

Reknu to jeste jednou nechci k vam kvuly EQ a nakymu spionovani jen ze je u vas par dobrejch kamosu a parta lidi co znam (eq si muzu nebrat v RS ) Takze o nic nemusite mit strach

13Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 3:23 pm

Haabo

1) myslim ze tu nepotrebujemme spiona a blbecka 2) LOW EQ

14Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 3:25 pm

Haabo

Haabo napsal:1) myslim ze tu nepotrebujemme spiona a blbecka 2) LOW EQ
2O% crit? co to je? jeste jede arcafire urco...ale proc nad tim vubec premejslim vzpomente si na Doom Lorda Kazzaka vs. Nakaschi

15Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 3:27 pm

Haabo

https://darklords.catsboard.com/vyesene-pihlasky-f9/jail-mage-t399.htm teenhle clovek nebyl prijat a byl na tom mozna jeste lip a to nejen equipem ale i brainem

16Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 6:23 pm

xenasvk

xenasvk

no neviem, ja by som Nakaschimu asi dal este sancu, rad by som ho niekedy znovu pocul na VT, aspon uvidime, ci uz nie je naladovy jak predtym Very Happy som PRO

17Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 6:49 pm

Sajdi

Sajdi

ok,dlouho jsem se presvedcoval ale menim nazor Smile,treba se pletu a Nakaschi se zmenil nvm,ale tu sanci bych tu nakonce tad ,takze PRO

18Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 7:29 pm

Lhikan

Lhikan

i když nejsem w G moc aktiwní ale nazor napsat mužu Smile ...já proti Nakaschimu nic nemám je to podle mě w poho typek a to co udělal u Kazzaka tak to jsem bral s usměwem aspon bylo nějake zpestření Very Happy takže já jsem PRO jeho přijetí...a Skifule prwni se zamysli nad tim co napišeš a ne že budeš měnit nazor když wíc lidí napiše opak už jsi to udělal we wíce přihlaškach co jsem si tak wšimnul

19Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 7:41 pm

Sajdi

Sajdi

uz se nebudu vyjadrovat k prihlaskam Smile,protoze se ridim tim co rikaji ostatni jak rika lhikan Smile

20Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 10:23 pm

Kalgys

Kalgys

byl sem u toho kdyz mu preskocilo a vim ze mu nebude delat problem to zopakovat.... PROTI i kdyby byl full T6, no brain....ale co sem stihl precist tak prej si nas nepomlouval potom a toho si cenim...

21Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 10:26 pm

Haabo

achjo lidi vemte rozum do hrsti fakt je zapotrebi mit ho v guilde? 1) magu je dost a podobne "dobreho" sme odmitli 2) vzpomente si jak se choval jako psychopat u doom lorda kazzaka 3) k cemu je nam hrac kterej ma alta v jiny guilde (podotykam jde o ty fasouny RS co mazou postavy byvaym clenum), stejne bude chodit vetsinou s mainem za RS a na co tu mit cloveka kterej tu budemaximalne tak vynaset jinam

tady mate 3 duvody proc ho nebrat...stojim si za nimi a povazuji je za objektivni protoze vse se stalo. Jake jsou VASE DUVODY aby sel k nam?

22Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 11:27 pm

kha

Haabo napsal:
2O% crit? co to je? jeste jede arcafire urco...ale proc nad tim vubec premejslim vzpomente si na Doom Lorda Kazzaka vs. Nakaschi

Tedy tohle delam ze jsem nevidel protoze ja mam taky crit 22 Very Happy
v ARCA se na crit nejede

23Dimenze- (Nakaschi) Empty RE:Dimenze- (Nakaschi) Sun Oct 18, 2009 11:49 pm

Jehnátko

Jehnátko

Kdyz uz sanci tak ne urcite tak ze bude mit priesta v RS a maga u nas bud komplet nebo nic

24Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Mon Oct 19, 2009 11:59 am

Peluch

Peluch

Falco napsal:Kdyz uz sanci tak ne urcite tak ze bude mit priesta v RS a maga u nas bud komplet nebo nic

jestli to myslis jako ze zabranis spionovani tak nvm muze jim to whispit nebo na Tsku ze Very Happy nebo na vlastinm world kanalu Smile

A abych se vyjadril k prihlasce tak:
Z pohledu guildy: Byl jsem myslim jen na jednom raidu kdy udelal naschval wipe powa.A proto ze neverim na to ze se lidi zmeni ze dne na den tak bych byl proti, ma tady sice kamarady ale i lidi kteri ho nemusi takze by vznikaly zbytecne konflikty. S kamarady ve wow se muze spojit ruzne nemusi jen v guilde.
Z meho osobniho: moc te neznam takze sem takovy neutral
A pohled potreby guildy: Magu je dost a ze by potrebovali posily se nezda takze Proti

25Dimenze- (Nakaschi) Empty Re: Dimenze- (Nakaschi) Mon Oct 19, 2009 11:57 pm

Haabo

kha napsal:
Haabo napsal:

Tedy tohle delam ze jsem nevidel protoze ja mam taky crit 22 Very Happy
v ARCA se na crit nejede
ono kha se v arcane nejde ani na dmg Very Happy sam sem to poznal dal sem si arcane a najednou sem byl i horsi nez ty a i bloodxy na me zacal machrovat Very Happy ..muj nejhorsi den ve wow

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 2]

Jdi na stránku : 1, 2  Next

Similar topics

-

» Kick Nakaschi

Povolení tohoto fóra: