Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

El- Mag- PLs vyslechnite mne muzu vam pomoc

+3
Han
Kalgys
i1z2i3
7 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

i1z2i3

No sorry ale nebudu tu psat nic jelikoz me vsecí znáte. Když jsem tu yval byl jsem hodne v puberte ted jsem uz nekolikatym rokem nastredni atd. Vím že máte ted maličke problémy z gm. Proto vám nabízím svou pomoc. Nebudu se vtirat na pve budu tichy a budu večinu pvp ale kdyz mi povite pudu na pve vam pomoc . Za to muzu nabidnut uklidneni gmka a zas ziskat autoritu na servru. Skoro vseci me znate tak vím asi ze me nevemete ale ti co me znaj jako noveho co jsem byl v pvp atd vi ze jsem se dost zmenil. proto si to rozmyslete. Mohl bych byt hodne k uzitku.

A hlavně je zpet Koulin muj velky kamoš skterym do te doby než jsme udelal pičovinku jsem byl v normalu. Hlavne kvuli tomu bych chtel kvam. ale asi me nevemete tak OK no zkusim kdyztak nabidnut pomoc blacklistu .

Kalgys

Kalgys

quaku napis sem pls jestli se ma vubec cenu vyjadrovat.....Very Happy asi chapes proc...

Han

Han

Ou jou..to zní docela dobře. Nvm, esli to co si teď napsal máš z vlastní hlavy, ale aspoň si potvrdil to, co o serveru víme. Funguje tu "nestranost" a "nezaujatost". My s GM nemáme žádné problémy. To Gm mají pořád něco proti nám. Na to si ale časem zvykneš, ale čim jsi mě vyroflil je "muzu nabidnut uklidneni gmka a zas ziskat autoritu na servru". Co to má jako bejt? To je jako nákej novej event "chyt si svýho maskota"? To je jako nákej novej trend? Já jsem si ten tvůj text hodil do překladače a víš co mi to vyblilo?

Tak teď si tady podám přihlášku do DL. Vymyslim nákej příběh o tom, že jsem se změnil a přikořenim to o nákou pořádnou story. K tomu přidám nákej kec o tom, že jim získám autoritu a že GM na ně nebudou tak zasedlý. Po tomhle musej skočit hned. Nikdo nepozná, že budu tajně donášet Martinusovi co tu dělaj..MU HE HE

A proto za sebe říkám PRO. My tu nemáme co skrývat. Hrajeme čistě podle pravidel. Quaku normálně mu dej inv. Až po tejndu zjistí, že nic nenašel, bude akorát nasranej. A Martinusův plán, jak nás zničit nákym agentem xXx, zkape. Toť za mě vše. Děkuji za pozornost

i1z2i3

Han napsal:Ou jou..to zní docela dobře. Nvm, esli to co si teď napsal máš z vlastní hlavy, ale aspoň si potvrdil to, co o serveru víme. Funguje tu "nestranost" a "nezaujatost". My s GM nemáme žádné problémy. To Gm mají pořád něco proti nám. Na to si ale časem zvykneš, ale čim jsi mě vyroflil je "muzu nabidnut uklidneni gmka a zas ziskat autoritu na servru". Co to má jako bejt? To je jako nákej novej event "chyt si svýho maskota"? To je jako nákej novej trend? Já jsem si ten tvůj text hodil do překladače a víš co mi to vyblilo?

Tak teď si tady podám přihlášku do DL. Vymyslim nákej příběh o tom, že jsem se změnil a přikořenim to o nákou pořádnou story. K tomu přidám nákej kec o tom, že jim získám autoritu a že GM na ně nebudou tak zasedlý. Po tomhle musej skočit hned. Nikdo nepozná, že budu tajně donášet Martinusovi co tu dělaj..MU HE HE

A proto za sebe říkám PRO. My tu nemáme co skrývat. Hrajeme čistě podle pravidel. Quaku normálně mu dej inv. Až po tejndu zjistí, že nic nenašel, bude akorát nasranej. A Martinusův plán, jak nás zničit nákym agentem xXx, zkape. Toť za mě vše. Děkuji za pozornost

Sorry ale toto neni plan xXx quake dobře ví že když jsem se nechoval jak magor byla semnu sranda a dokud hral koulin jsem se tak nechoval. J byl 4 hrač co přišel a byl jsem nasrany ten den D na manhunta proto jsem natahl adala važně sorry ale neni zatim nic zničitelneho. Martin ani newi že sem chcu jit ma ted starosti ze sunwelem.

Ciri

Ciri

mam fakt u prdele preco chces ist do nasej guildy... ak chces donasat co robime, tak len stratis spehovanim zbytocne cas. co ma vsak zarazilo bolo tvrdenie ze uz nie si v puberte a nerobis blbosti ako aj to ze mame na serveri zlu povest. zla povest je vseobecne a kazdej guilde ktora chodi 25-kove raidy a to kvoli vzajomnej nezhode ktora by sa uz raz konecne mohla vyriesit.
teraz vsak spat k tebe: kedy si sa to presne zmenil? pred 2 tyzdnami? pretoze pred necelym mesiacom som bol s tebou kara, mal si daleko najlepsi eq z celej party a iba si sa s tym vytahoval, neustale si zdrzoval hru a v dmg si bol na 5. mieste. nepochopil si ze sa bugla knizka Redemption of the Fallen a summon na nas natiahol bossa z coho bol wipe. hned si leavol partu a odlogoval sa. moroesa sme dali bez teba v pohodicke deviati, na co si sa nalogoval spat a zacal si velmi tvrdit ze sme bugeri a je nas v raide viac ako 10, pricom my sme este nikoho miesto teba nedobrali a teba to nechalo pri moroesovi. ked sme vybijali trash, ty si na nas natiahol celu miestnost co sposobilo dalsi wipe a ty si sa jednoducho portol do SC...
ak teraz vysvetli ako si sa zmenil Wink

i1z2i3

Ciri napsal:mam fakt u prdele preco chces ist do nasej guildy... ak chces donasat co robime, tak len stratis spehovanim zbytocne cas. co ma vsak zarazilo bolo tvrdenie ze uz nie si v puberte a nerobis blbosti ako aj to ze mame na serveri zlu povest. zla povest je vseobecne a kazdej guilde ktora chodi 25-kove raidy a to kvoli vzajomnej nezhode ktora by sa uz raz konecne mohla vyriesit.
teraz vsak spat k tebe: kedy si sa to presne zmenil? pred 2 tyzdnami? pretoze pred necelym mesiacom som bol s tebou kara, mal si daleko najlepsi eq z celej party a iba si sa s tym vytahoval, neustale si zdrzoval hru a v dmg si bol na 5. mieste. nepochopil si ze sa bugla knizka Redemption of the Fallen a summon na nas natiahol bossa z coho bol wipe. hned si leavol partu a odlogoval sa. moroesa sme dali bez teba v pohodicke deviati, na co si sa nalogoval spat a zacal si velmi tvrdit ze sme bugeri a je nas v raide viac ako 10, pricom my sme este nikoho miesto teba nedobrali a teba to nechalo pri moroesovi. ked sme vybijali trash, ty si na nas natiahol celu miestnost co sposobilo dalsi wipe a ty si sa jednoducho portol do SC...
ak teraz vysvetli ako si sa zmenil Wink
No tak to vubec nebylo natahl enda morouse a me ste kiucknuli ze jsem rikal ze je to ninja a ninjuje veci a pak jsem vam tam delal zle ale to ze jsem leavl Very Happy to ja nebol to ste ma kicknuli a pak jsem slysel od abbela ze aj ednu kvuli ninji jste kopli vazne vubec me neznate radsi bych byl keby quake a vedeni ktereme zna se vyjadrilo a ne novačci co vy uplne hovno co jsem dělal pro tuto kdysi guild

Lhikan

Lhikan

guilda se HODNĚ změnila někteří ani newi o čem je řeč ale je tu par lidi co jim to radi prozradi...myslim že to co tu pišeš že nam pomužeš s GM atd...jsem už od tebe někde widěl...jak už piše Han to GM maj pořad něco proti nam...a když hral Koulin tak ses chowal jako debil možná jednou nebo 2x ses chowal "normalně" ale jinak jsi byl stejny...a myslím si že u BL asik taky neobstojiš protože ty už jsi znamej swou debilitou po celem servru...(sry za ten wyraz ale je to tak)

Sajdi

Sajdi

Tady k tomuhle nema smysl se vyjadrovat ...myslim quake ze by se to melo locknout Very Happy ale jak chces Smile

Han

Han

Klokánku, ty ani nevíš, že mě znáš a že já znám tebe. Párkrát jsme se dokonce dřív bavili na vt. Hele, už dřív ses mi nezdál a teď už vůbec ne. Většina lidí z gildy tě nemá ráda, včetně mě. Pověz mi. Co z toho máš ty? Co budeš mít z toho, že nám, jak ty říkáš, "pomůžeš s GM a s autoritou na serveru"? Musí ti bejt jasný, že tě tu každej bude odsuzovat a ty tu budeš mít jen peklo. A pokud bys tu byl jen kvůli Kouli, tak dopředu říkám, že už zase nehraje. Já nvm, co to zase na nás Martinus vymejšlí za hry. Potřebuje zjistit, na jakym charu Quake hraje, aby ten Acc mohl zabanovat? Ty krávo a pak se diví, že ho nemáme rádi

Kalgys

Kalgys

Jak sem psal na zacatku,tato diskuze vubec nemela zacit.....akorat je z toho hodne zla..... kazdej vi nase nazory na tebe.... A kdyz ses teda tak zmenil, jak te muze vubec napadnout jit to zkouset k nam... Muj bracha je neco jak ty..... a za 16 let se nezmenil ani o trochu, tak nam tady nemaz med kolem huby Wink

11El- Mag- PLs vyslechnite mne muzu vam pomoc Empty RE: EL Sun Sep 27, 2009 1:59 pm

Quake

Quake

No, takže když to tady nějakým způsobem rozeberu. "problémy s GM" ? jak může mít někdo problémy s GM? GM má být nestranné a pokud někdo porušuje pravidla, tak ho má potrestat, ale nemůže si díky jedinci dělat kompletní obrázek o guildě. Nedá se přeci uhlídat všechny co dělají ve volné chvíli.Každopádně můžu s rukou na srdci říci, že z pohledu guildovních akcí, jako například raidy, jsme vědomě bugnuli poprvé a naposled asi před 5-ti měsíci a i tohoto velice lituji. Aktuálně se řídíme pravidly v maximálním možném rozsahu, takže si myslím, že by jsme s GM problémy mít neměli. To co o nás, ba dokonce mě, tvrdí ostatní jsou hloupé pomluvy lidí, jenž absolutně neznají chod naší guildy a neznají mě. Stačí si uvědomit jeden fakt, myslíš si, že bychom to někam dotáhli, kdybych byl takový, jako o mě tvrdí ostatní? asi ne, proto je mi z nich na zvracení, o to víc je tento akt umocněn, když takovéto pomluvy reprodukuje GM. Jak mě může soudit a pomlouvat člověk, jenž se mnou nikdy neporhodil jediné slovo a absolutně mě nezná? Nepochopím. Jediné je ovšem jisté, je mi to fuk, ať si nás pomlouvá kdo chce, já to řešit nehodlám, protože pomluvy se rodí ze závisti a jsou spojeny s úspěšností, čím vic se někomu daří, tím více pomluv a fámů vzniká, takže to je důkazem toho, že asi dobří prostě jsme.
O uklidňování GM nestojíme, ti mají být nestranní, pokud nejsou, tak ať obdržíme rači hromadný ban, jelikož tímto hraní na servru ztrácí význam. A "získat autoritu"? jakým způsobem ji chceš získat? tím že budeš každému vyhrožovat banem? takto se autorita získat nedá a ani o takovýto druh autority nestojíme. Autoritu máme dostačující a rozhodně není vynucená, ale přirozená.
Pro mě je to uzavřená záležitost, i když na tebe předtím ostatní plivali, já jsem ti šanci dal, ne jednu, a rozhodně to nebylo díky tvým pohádkám "O Martinusovi", bylo to protože zastávám názor, že každý by měl dostat i v nejhorším případě ještě jednu šanci, tu si z mého pohledu dostal a to několikanásobnou, tím moje benevolence skončila, takže bohužel

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: