No, takže když to tady nějakým způsobem rozeberu. "problémy s GM" ? jak může mít někdo problémy s GM? GM má být nestranné a pokud někdo porušuje pravidla, tak ho má potrestat, ale nemůže si díky jedinci dělat kompletní obrázek o guildě. Nedá se přeci uhlídat všechny co dělají ve volné chvíli.Každopádně můžu s rukou na srdci říci, že z pohledu guildovních akcí, jako například raidy, jsme vědomě bugnuli poprvé a naposled asi před 5-ti měsíci a i tohoto velice lituji. Aktuálně se řídíme pravidly v maximálním možném rozsahu, takže si myslím, že by jsme s GM problémy mít neměli. To co o nás, ba dokonce mě, tvrdí ostatní jsou hloupé pomluvy lidí, jenž absolutně neznají chod naší guildy a neznají mě. Stačí si uvědomit jeden fakt, myslíš si, že bychom to někam dotáhli, kdybych byl takový, jako o mě tvrdí ostatní? asi ne, proto je mi z nich na zvracení, o to víc je tento akt umocněn, když takovéto pomluvy reprodukuje GM. Jak mě může soudit a pomlouvat člověk, jenž se mnou nikdy neporhodil jediné slovo a absolutně mě nezná? Nepochopím. Jediné je ovšem jisté, je mi to fuk, ať si nás pomlouvá kdo chce, já to řešit nehodlám, protože pomluvy se rodí ze závisti a jsou spojeny s úspěšností, čím vic se někomu daří, tím více pomluv a fámů vzniká, takže to je důkazem toho, že asi dobří prostě jsme.
O uklidňování GM nestojíme, ti mají být nestranní, pokud nejsou, tak ať obdržíme rači hromadný ban, jelikož tímto hraní na servru ztrácí význam. A "získat autoritu"? jakým způsobem ji chceš získat? tím že budeš každému vyhrožovat banem? takto se autorita získat nedá a ani o takovýto druh autority nestojíme. Autoritu máme dostačující a rozhodně není vynucená, ale přirozená.
Pro mě je to uzavřená záležitost, i když na tebe předtím ostatní plivali, já jsem ti šanci dal, ne jednu, a rozhodně to nebylo díky tvým pohádkám "O Martinusovi", bylo to protože zastávám názor, že každý by měl dostat i v nejhorším případě ještě jednu šanci, tu si z mého pohledu dostal a to několikanásobnou, tím moje benevolence skončila, takže bohužel
NEPŘIJAT