Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Fejk - Paladin (druhy pokus XD )

+3
Ciri
xenasvk
Fejk
7 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Empty Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Mon Jul 20, 2009 10:28 pm

Fejk

Fejk

Nickname : Fejk
Class : Paladin
Race : BE

Talent build : PVE: Prot 0/44/17; Holy 44/17/0; Retri 10/0/51
V predesle guilde bylo takoveho casu na Kz a Hera ze jsem sebral eq na vsechny talent buildy.
WoW hraji : 3roky
Za tuto postavu hraji : lifetime: 38dni 11hodin

Zkušenosti : Všechny 5many, 10many, 25many dokonce i 40man.Bt jsem byl po supremuse ale nebranim se uceni Smile
Staty : ( unbuffed )

PROT::
HP: 13977
Mana : 5058
Energy : -
Rage : -
armor : 17393
BD : 421
Defense : 510
dodge : 19,40%
parry : 16.40%
Block : 17.61%

HOLY::
HP: 8547
Mana : 10023
armor : 15756
BH: 2017
Haste: 16
MR: 162
Crit chance: 26,34%

RETRY::
HP: 9517
Mana : 5568
armor : 10282
AP : 1646
Hit rating : 118
crit : 29.35%
expertise : 16

IQ : jo tak to nevim, ale doufam ze vysoke

Stručný popis EQ:
Equip : Full epic pve na vsechny 3 talent buildy, na retri mam dokonce i pvp full.To je ale zbytecne vypisovat tu staty. Jeste bych chtel dodat ze eq ktery mam vdecim guilde LoW a je mi lito ze to tak dopadlo.

Chybí ti nějaké enchanty ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Ne, az na retri kde my chyby zaplata na legy a ench na ruce.

Chybí ti nějaké gemy ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
Mám PvE - gemy mi žádné nechybí..

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? legends of war ( LoW ) ač je mi to lito, guilda se rozpada a nikdo s tim nechce o prazdninach nic delat.

Přoč chceš jít právě k nám ? Slysel jsem o vas hodne, a mam tam i pak kamaradu.Rád bych se zaradil do takového kolektivu.

Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ? vicel lidi, napr Druidacka.

Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Ne, rozhodne ne Smile

Profese : Herb 375, BS 375, alch 375.
sekundární :Fish 125.

věk : 18
město : Takove male mesto jmenem Pacov Very Happy, druidacek vam povi Smile

2Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Empty Re: Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Tue Jul 21, 2009 4:38 am

xenasvk

xenasvk

vsetstrannost, v poho vek, a pala sa hodi, PRO

3Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Empty Re: Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Tue Jul 21, 2009 11:11 am

Ciri

Ciri

az na prot eq mas vsetko na nizsej urovni ako mam ja na altovi, ale zas je to lepsie ako palachovia co sa nam zatial hlasili.
ja som PRO

len otazocka- do kolkej byvas online a aky si vo wowku aktivny? nepotrebujeme niekoho kto sa ukaze kazdy den na hodinku alebo len 2-3x za tyzden

4Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Empty Re: Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Tue Jul 21, 2009 12:22 pm

Fejk

Fejk

Ciri napsal:az na prot eq mas vsetko na nizsej urovni ako mam ja na altovi, ale zas je to lepsie ako palachovia co sa nam zatial hlasili.
ja som PRO

len otazocka- do kolkej byvas online a aky si vo wowku aktivny? nepotrebujeme niekoho kto sa ukaze kazdy den na hodinku alebo len 2-3x za tyzden
Online byvam do 12:30, dyl to nejde Sad. A jinak celkove jsem hodne casto ve wow Smile. A co se tyce toho slabeho eq, tak mozna ze tank eq je nejsilnejsi, protoze se mu ted hodne vednuju, ale jinak muj main eq je asi holy. Slaby se mi zas nezda ale hold nemam jak nabrat lepsi Smile

5Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Empty Re: Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Thu Jul 23, 2009 2:01 am

Drobec

Drobec

prot eqip je vcelku slaby ale hold to prekusnem lebo ma už nebyvi chodiť hijal za Jupitera :-D tak som ZA rad by som videl aspon 530defens a 500bd ale to si mislim nebude problem po par SSC a TK inak aj holy sa hodi neska sme skoro nedyli hijal koli tomu že nebolo healu retry no neskušaj proste nie!!! len čo by si mi vyžieral dmg eqip :-DDDDD tak plz prijať aj ked neviem aky nazor ma CL ak nejaky je u palachov som si neni isty...

6Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Empty Re: Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Fri Jul 24, 2009 9:34 pm

anthealia

anthealia

mno staty nejsou zle za holy 2k bh neni nejhorsi mozna teho critu o neco vic ale jinak uplne vpoho... cily ja jsem PRO napis my pak nekdy ve hre... bounce

7Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Empty Re: Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Sun Jul 26, 2009 11:37 am

Sajdi

Sajdi

no s prihlaskou si praci dal,jsem taky PRO paladina taky potreba :-)

8Fejk - Paladin (druhy pokus XD ) Empty RE: Fejk Sun Jul 26, 2009 9:53 pm

Quake

Quake

No takže po dnešní debatě jsem se nakonec rozhodl ti dát šanci, paladini se nám všeobecně hodí, jelikož jich máme pomálo, na tvém main TB se ještě dohodnem, ale zatim tedy

PŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: