Zdravím
Nickname : Phobia
Class : Priest
Race : Undead
Talent build : PVE 14/0/47
WoW hraji : cca 3roky..
Za tuto postavu hraji : Když jsem se nedávno díval, tak jsem měl výročí 100 dní played
Zkušenosti : Všechny 5man,10many,25many a dokonce i 40 man raidy
Staty : ( unbuffed )
HP: 9740
Mana : 10115
Energy : -
Rage : -
Attack power : -
Spell hit rating : 165
armor : 1463
Spell crit : 19,37%
BH : 1050
BD : 1277 shadow damage
spell penetration : 40
spell haste : 0
Defense : -
dodge :-
parry :-
resillience : 0
Mana regen : 315
Tohle byly staty eq co jsem měl zrovna na sobě..
IQ : To by mě taky zajímalo
Stručný popis EQ: Ruzné variace pro všechny stromy talentů
Equip : Full epic. PvE i PvP
Dmg PvE - 4x T5,ZA,25 man,itemy za BoJ.. Itemy si měním podle Raidu .. např: V The Eye mám vyzkoušeno ,že se víc vyplatí spell critic takže si dám itemy abych měl cca 25 % critic a 100 spell hit
Dmg PvP - S3/S4 + itemy za Honory
Heal PvE - 25 man ,ZA,BoJ, cca 1700 BH, 500 mana regen (Full epic bohužel bez ench protože jsem primárně DMG)
weapons : Hammer of Judgement , Wub´s Cursed Hexblade , Off - hand si dávám většinou Orb of the Souleater
Chybí ti nějaké enchanty ?
Máš PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
PvE a žádné nechybí
Chybí ti nějaké gemy ?
Mám PvE - gemy mi žádné nechybí..
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? BoT (moje druhá rodina) ,SA,BL.. momentálně jsem v guildě Pumping Iron .. Bohužel je problém složit grupu i na Kara.. a hero dungy jsou nuda.. čekal jsem ,že se situace zlepší .. Při tom čekání jsem si vyxpil dva další alty a třetího se mi v tak krátké době xpit nechce Z BL jsem odešel protože jsem dostal hodně dobrou pracovní nabídku a myslel jsem ,že mi sežere všechen volný čas.. Nebylo to tak horké.. té práci věnuju cca 8 hodin denně a volného času mám dostatek .. Další důvod byl, že mi tam jedna osoba z vedení tak pila krev ,že jsem pak ani na raidy nechodil abych ho nemusel poslouchat na VT.. občas dělal RL takže mute nebylo řešení..
Přoč chceš jít právě k nám ? :
Chybí mi raidy .. PvE je důvod proč hraju WoW a vaše guilda mi přišla jako správná volba.
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
: Ve Friendlistu nemám nikoho z vaší guildy .. Pár lidi znám z působení v předchazejicích guildách ..
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Jsem rád ,že nemate TS
Profese : Herb 375, alch 375 - Potion Master
věk : 24
město : Třebíč
Něco o mě : Jsem z vysočiny ,mám rád pivo,slivovici,hezký holky, dobrou muziku a film.. a v neposlední řadě raidování ..
Doufám ,že máte místo pro jeden ranged dmg Svou partu nikdy nenechám bez pořádného přídělu many a healu .. BTW mám shadow weaving 5/5 tz 10% vetši shadow damage do targetu .. Lockové jsou u mě jako v bavlnce
Mějte se fajn
Nickname : Phobia
Class : Priest
Race : Undead
Talent build : PVE 14/0/47
WoW hraji : cca 3roky..
Za tuto postavu hraji : Když jsem se nedávno díval, tak jsem měl výročí 100 dní played
Zkušenosti : Všechny 5man,10many,25many a dokonce i 40 man raidy
Staty : ( unbuffed )
HP: 9740
Mana : 10115
Energy : -
Rage : -
Attack power : -
Spell hit rating : 165
armor : 1463
Spell crit : 19,37%
BH : 1050
BD : 1277 shadow damage
spell penetration : 40
spell haste : 0
Defense : -
dodge :-
parry :-
resillience : 0
Mana regen : 315
Tohle byly staty eq co jsem měl zrovna na sobě..
IQ : To by mě taky zajímalo
Stručný popis EQ: Ruzné variace pro všechny stromy talentů
Equip : Full epic. PvE i PvP
Dmg PvE - 4x T5,ZA,25 man,itemy za BoJ.. Itemy si měním podle Raidu .. např: V The Eye mám vyzkoušeno ,že se víc vyplatí spell critic takže si dám itemy abych měl cca 25 % critic a 100 spell hit
Dmg PvP - S3/S4 + itemy za Honory
Heal PvE - 25 man ,ZA,BoJ, cca 1700 BH, 500 mana regen (Full epic bohužel bez ench protože jsem primárně DMG)
weapons : Hammer of Judgement , Wub´s Cursed Hexblade , Off - hand si dávám většinou Orb of the Souleater
Chybí ti nějaké enchanty ?
PvE a žádné nechybí
Chybí ti nějaké gemy ?
Mám PvE - gemy mi žádné nechybí..
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? BoT (moje druhá rodina) ,SA,BL.. momentálně jsem v guildě Pumping Iron .. Bohužel je problém složit grupu i na Kara.. a hero dungy jsou nuda.. čekal jsem ,že se situace zlepší .. Při tom čekání jsem si vyxpil dva další alty a třetího se mi v tak krátké době xpit nechce Z BL jsem odešel protože jsem dostal hodně dobrou pracovní nabídku a myslel jsem ,že mi sežere všechen volný čas.. Nebylo to tak horké.. té práci věnuju cca 8 hodin denně a volného času mám dostatek .. Další důvod byl, že mi tam jedna osoba z vedení tak pila krev ,že jsem pak ani na raidy nechodil abych ho nemusel poslouchat na VT.. občas dělal RL takže mute nebylo řešení..
Přoč chceš jít právě k nám ? :
Chybí mi raidy .. PvE je důvod proč hraju WoW a vaše guilda mi přišla jako správná volba.
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
: Ve Friendlistu nemám nikoho z vaší guildy .. Pár lidi znám z působení v předchazejicích guildách ..
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Jsem rád ,že nemate TS
Profese : Herb 375, alch 375 - Potion Master
věk : 24
město : Třebíč
Něco o mě : Jsem z vysočiny ,mám rád pivo,slivovici,hezký holky, dobrou muziku a film.. a v neposlední řadě raidování ..
Doufám ,že máte místo pro jeden ranged dmg Svou partu nikdy nenechám bez pořádného přídělu many a healu .. BTW mám shadow weaving 5/5 tz 10% vetši shadow damage do targetu .. Lockové jsou u mě jako v bavlnce
Mějte se fajn