Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Sedler - nemrtvý tulák

4 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Sedler - nemrtvý tulák Empty Sedler - nemrtvý tulák Fri Apr 03, 2009 11:13 pm

Sedler

Nickname : Sedler

Race : undead

Talenty : PVE - 20/41/0 PVP - 16/0/45

Wow hraju : 3roky

Za tuto postavu hraju : 2 roky

Zkusenosti: all 10man raidy, zdolané all 25man raidy krome BT a Sunwellu

Staty :
HP: v PVE - necelých 9500 v PVP - 12500
Attack power : PVE - 2900 v základu se zapnutými trinkety PVP - 1900
Hit rating : PVE - necelých 200 PVP - 77
armor : PVE - necelých 4000 PVP - 4500

Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Panečku , těch bylo Very Happy .Většinou byl důvod zopzad guildy a nebo neschopnost domluvit se a posleze progresovat jakýkoliv 25man raid.

Něco o mě : je mi 18 let, miluji 25man raidy a na TS/VT se se mnou rozhodně nudit nebudete Very Happy

2Sedler - nemrtvý tulák Empty Re: Sedler - nemrtvý tulák Fri Apr 03, 2009 11:19 pm

Blind3rr

Blind3rr

Jsem jednoznačně PRO.

Byl jsem s ním několikrát MGT hero a opravdu to za rogue umí a equip má krásnej (PvE eq!) Smile

Navíc co jsem si s ním psal tak mi fakt přišlo že je to v pohodě člověk, takže si nemyslím že by s ním byly nějaké problémy Smile

Edit: navíc + že může na vnt Smile

3Sedler - nemrtvý tulák Empty Re: Sedler - nemrtvý tulák Sat Apr 04, 2009 12:54 am

Quake

Quake

Smile zejtra mě zkus zastihnout ve hře, ještě hodim pár otázek, ale předběžně musím říct, že jsem si udělal kladný názor z vyprávění od Blind3ra Very Happy , a asi tě vemu Smile

4Sedler - nemrtvý tulák Empty Re: Sedler - nemrtvý tulák Sat Apr 04, 2009 10:09 am

Anonymní

Anonymní

Quake napsal:Smile zejtra mě zkus zastihnout ve hře, ještě hodim pár otázek, ale předběžně musím říct, že jsem si udělal kladný názor z vyprávění od Blind3ra Very Happy , a asi tě vemu Smile
No asi takto sedlíku pls premluv aj galaxe a mas to tu jiste Very Happy

5Sedler - nemrtvý tulák Empty Re: zfak Sat Apr 04, 2009 12:30 pm

Quake

Quake

Myslím, že nebude muset přemlouvat nikoho, celé Thunderbirds se k nám chtějí přidat, dneska se snad provede přesun (ale jen těch dobrých) Razz , snad to nezakřiknu…

6Sedler - nemrtvý tulák Empty Re: Sedler - nemrtvý tulák Sat Apr 04, 2009 12:48 pm

Blind3rr

Blind3rr

zfak napsal:
No asi takto sedlíku pls premluv aj galaxe a mas to tu jiste Very Happy
myslím že tady koukáme úplně na jiný kvality než kolik je schopnej přetáhnout hráčů Wink

7Sedler - nemrtvý tulák Empty Re: Sedler - nemrtvý tulák Sat Apr 04, 2009 1:59 pm

Anonymní

Anonymní

Dobre dobre za mě anoi jelikož je to kamoš a je dobrej. Za mě ANO!!!!!

8Sedler - nemrtvý tulák Empty Re: Sedler - nemrtvý tulák Sat Apr 04, 2009 9:19 pm

Koulin

Koulin

Myslím si, že všechno předchozí .. už tady bylo zmíněno :-) Já sám za sebe nejsem proti a myslím si, že bys mohl být užitečný :-)

9Sedler - nemrtvý tulák Empty Re: Sedler - nemrtvý tulák Sat Apr 04, 2009 10:45 pm

Blind3rr

Blind3rr

Přijat

Napiš mi vy hře Smile

LOCKED

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: