Nickname : Deusex(vim,trapny nick ale co uz)
class : Mage
Race : Blood Elf
talenty : PVE 40/21/0
WoW hraji : 1-2roky
Za tuto postavu hraji : 3-4 mesice(obacsne prestavky)
Zkušenosti : Vetsina 5 man dungu,KZ (jen dodavam ze vim ze me zkusenosti nejsou nejak zavratne ale rad se ucim novym vecem(a to celkem rychle),prinejhorsim si necham nektere veci vysvetlit od meho bratra ktery hral dlouho na oficialnich serverech a se svoji guildou dokoncili cely progress TBC(vsechny raidy full cleared)
Staty : ( unbuffed )
HP: 7203
Mana : 9731
crit : 18,35 %
BD : 830
spell penetration : 10
spell haste : 0
resillience : 26(mam pouze S2 shouldery vic toho z PVP nechci)
Equip : 3x epic(staffka z kuratora,headka z prince(KZ),ostatni krome wandky a obou trinketu, je rare
weapons : Staff of Infinite Mysteries(staffka z kuratora)
Chybí ti nějaké enchanty : ted schanim +20 spell dmg na rukavice
PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
PVE . Pvp nesnasim a opravdu mne nebavi cely den litat po BG a ani pritom poradne nepokecat s guildou nebo mit radost ze zabiti bosse,ale pvpckari mi nijak nevadi a nijak je neurazim =)
Chybí ti nějaké gemy ?
momentalne ne
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Terrorblades.Neaktivita clenu.
Přoč chceš jít právě k nám ?
Slysel sem o vasi guilde samou chvalu,tezsim se ze vyzkousim tezsi raidy(samozrejmne ne hned),poznam nove lidi a doufam ze zapadnu do kolektivu.
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
neznam
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Ani nahodou mi to nevadi na VT je sranda =)
Nepovinné údaje
Profese : Herbalism 375,Alchemy 375
sekundární : FA 375
Něco o mě :
Rad hraji WoW,posloucham hudbu(hip-hop,punk,metal,rock,proste cokoliv co se mi libi),rad ctu nektere knizky.Nesnasim cestinu ale za to mi nevadi treba matika nebo anglictina.Na pocitaci travim dost casu a o vikendu+patky 2x tolik.Pokud tu dostanu sanci dokazu opravdu makat a dostat ze sebe to nejlepsi.Rad si nechavam poradit.
věk : 14(bohuzel casto lide posuzuji ostatni podle veku coz mi osobne vadi.sem nerad kdyz mne nekdo skatulkuje dohromady s rozmazlenyma frackama)
město : Mlada Boleslav(stredocesky kraj pokud nekdo nevi Xd )
Pokud mi to tentokrat nevyjde maknu na sobe a zkusim to nekdy znova.
PS: omluvte prosim nektere pravopisne chybi ,neni mi ted nejlip a tak to pisu rychleji abych si mohl jit lehnout
edit:trochu sem jeste vylepsil staty a pokud najdu +20 spell dmg na rukavice a jeste upgrade v tailoringu budu mit BD 885
class : Mage
Race : Blood Elf
talenty : PVE 40/21/0
WoW hraji : 1-2roky
Za tuto postavu hraji : 3-4 mesice(obacsne prestavky)
Zkušenosti : Vetsina 5 man dungu,KZ (jen dodavam ze vim ze me zkusenosti nejsou nejak zavratne ale rad se ucim novym vecem(a to celkem rychle),prinejhorsim si necham nektere veci vysvetlit od meho bratra ktery hral dlouho na oficialnich serverech a se svoji guildou dokoncili cely progress TBC(vsechny raidy full cleared)
Staty : ( unbuffed )
HP: 7203
Mana : 9731
crit : 18,35 %
BD : 830
spell penetration : 10
spell haste : 0
resillience : 26(mam pouze S2 shouldery vic toho z PVP nechci)
Equip : 3x epic(staffka z kuratora,headka z prince(KZ),ostatni krome wandky a obou trinketu, je rare
weapons : Staff of Infinite Mysteries(staffka z kuratora)
Chybí ti nějaké enchanty : ted schanim +20 spell dmg na rukavice
PvE nebo PvP ? A jsi ochotný změnit na PvE ?
PVE . Pvp nesnasim a opravdu mne nebavi cely den litat po BG a ani pritom poradne nepokecat s guildou nebo mit radost ze zabiti bosse,ale pvpckari mi nijak nevadi a nijak je neurazim =)
Chybí ti nějaké gemy ?
momentalne ne
Proč si odešel/la z minulé guildy a jaká guilda to byla ? Terrorblades.Neaktivita clenu.
Přoč chceš jít právě k nám ?
Slysel sem o vasi guilde samou chvalu,tezsim se ze vyzkousim tezsi raidy(samozrejmne ne hned),poznam nove lidi a doufam ze zapadnu do kolektivu.
Znáš někoho z DL ? Pokud ano, tak koho ?
neznam
Je pro tebe problém používat VT ( ventrilo ) ?
Ani nahodou mi to nevadi na VT je sranda =)
Nepovinné údaje
Profese : Herbalism 375,Alchemy 375
sekundární : FA 375
Něco o mě :
Rad hraji WoW,posloucham hudbu(hip-hop,punk,metal,rock,proste cokoliv co se mi libi),rad ctu nektere knizky.Nesnasim cestinu ale za to mi nevadi treba matika nebo anglictina.Na pocitaci travim dost casu a o vikendu+patky 2x tolik.Pokud tu dostanu sanci dokazu opravdu makat a dostat ze sebe to nejlepsi.Rad si nechavam poradit.
věk : 14(bohuzel casto lide posuzuji ostatni podle veku coz mi osobne vadi.sem nerad kdyz mne nekdo skatulkuje dohromady s rozmazlenyma frackama)
město : Mlada Boleslav(stredocesky kraj pokud nekdo nevi Xd )
Pokud mi to tentokrat nevyjde maknu na sobe a zkusim to nekdy znova.
PS: omluvte prosim nektere pravopisne chybi ,neni mi ted nejlip a tak to pisu rychleji abych si mohl jit lehnout
edit:trochu sem jeste vylepsil staty a pokud najdu +20 spell dmg na rukavice a jeste upgrade v tailoringu budu mit BD 885
Naposledy upravil deusex dne Sat May 23, 2009 1:05 am, celkově upraveno 1 krát