Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum

Join the forum, it's quick and easy

Dark Lords
Forum guildy Dark Lords bylo přestěhováno na

www.darklords.n-art.cz/forum
Dark Lords
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum přestěhováno na www.darklords.n-art.cz/forum

You are not connected. Please login or register

Darm-priest

4 posters

Goto down  Zpráva [Strana 1 z 1]

1Darm-priest Empty Darm-priest Fri May 15, 2009 9:19 pm

Darmheal

Nickname : Darm
class : Priest
Race : Undead

talenty : holy
WoW hraji : cca 1-3
Za tuto postavu hraji : cca 1tizden ale na inich serveroch mam skusenosti z priestom

Zkušenosti : all raid dungeony okrem SWP-tam iba 2-3 bossov

Staty : ( unbuffed )
HP: 6641
Mana : 9810

BH : 1615
BD : 614
PvP nepodporujem obcas si zajdem ale nevenujem sa tomu

nejake dorobnosti na TS alebo VT nemam problem ludia ma niektory ponaju pod inym nickom v hre.
Preco prave do Dark Lords nowa guilda plno ludi z ktorimi sa da pezproblemovo komunikovat. Aktivnost.
Budem ted netrpezlivo cakakt a kukat forum Very Happy tak dajte vediet co najskor dik.

2Darm-priest Empty Re: Darm-priest Sat May 16, 2009 3:27 am

Sajdi

Sajdi

Tak asi zaprve....Holy priesty bereme od 2000BH+ a potom...myslim ze jich mame dost Smile takze PROTI

3Darm-priest Empty hmm Sat May 16, 2009 3:35 am

Darmheal

tak dik ale zacat sa musi vzdy niekde.
neber si to osobne ale keby teba nevzali niekam do lepsiej guildy tak nemas eq a ani zkusenosti ja som si najprv taktiky nastudoval precital a potom som kukal na nete a potom sim ich realioval.

4Darm-priest Empty Re: Darm-priest Sat May 16, 2009 8:27 am

xenasvk

xenasvk

Hoj, prosil si ma, aby som sa vyjadril. Bal si sa opravnene mojho nazoru.

Takže holy priestov mame fakt moc a to s omnoho lepsimi statmi. Este aj nasi shadow priesti maju lepsi off-EQ. Keby zozenies dobry shadow dmg EQ, pozastavil by som sa nad prihlaskou skor...

Takze ak sa k nam chces dostat, bud das staty BH 2100+ a popritom ManaRegen 550+, cize full EQ z bojok, alebo podmienky pre shadow priesta: 900+ bonus shadow dmg, manaregen 300+, spell hit 50+...

GL & HF pri zbierani EQ zela Xena...

5Darm-priest Empty RE: Darm Sat May 16, 2009 1:12 pm

Quake

Quake

Tady se opravdu nedá přemýšlet nad přijetím, možná z hlediska zkušeností a charakteru, ale to je málo....priestov máme až nad hlavu a když už někoho vemem, tak to je týpek se staty jaké popsal Xena...
Mohu jen doporučit poskladat kvalitní shadow eq, nebo vytáhnout rapidně svůj BH, MR a zkusit to znovu...bohužel

NEPŘIJAT

Sponsored content

Návrat nahoru  Zpráva [Strana 1 z 1]

Povolení tohoto fóra: